Автосалон Франкфурт 2017

BMW Concept X7 представя поглед към бъдещото BMW X7

 

BMW представи Concept X7 iPerformance на международното автомобилно изложение (IAA) във Франкфурт,като с него дефинира едно ново разбиране за лукса на марката BMW. Концепцията въплъщава именно разбирането за лукс под формата на впечатляващ интериор с изключително насочени линии и го комбинира с разточителен интериор за шест пътника. Означението като iPerformance модел на концепцията отбелязва иновативната технология BMW eDrive в комбинация с BMW TwinPower Turbo бензинов двигател в едно изключително ефективно и динамично Plug-in хибридно задвижване.

Прототипът осигурява поглед към бъдещия сериен модел, който ще бъде представен през 2018 г. Бъдещото BMW X7 е част от най-голямата моделна офанзива в историята на компанията. Като част от стратегията NUMBER ONE > NEXT BMW Group се стреми значително да увеличи продажбите си и оборота в луксозния клас.

BMW Concept X7 iPerformance още на пръв поглед се разпознава като SAV от луксозния клас на BMW. Впечатляващият екстериор, внушителните размери и рафинирано оформените пропорции излъчват забележително присъствие: модерната естетика е съчетана с присъщата динамика. Луксозният се долавя особено силно в интериора. Големината на автомобила е в основата на едно изживяване от пространство, каквото досега не е срещано при BMW.
Съчетанието между прецизни, редуцирани форми и отворено усещане за простор обгръща водачa и пътниците сякаш са потопени в изключително модерна среда с колкото ексклузивна, толкова и модерна атмосфера. Освен това възможностите за персонализирана дигитална свързаност в зависимост от желанията превръщат интериора в индивидуално място за почивка или продуктивност. 

В разточителния интериор ясните форми, топлите цветове и подбраните материали създават една високо ексклузивна и изтънчена атмосфера. В допълнение към това големият панорамен покрив осигурява изключително много място над главите на пътниците и създава усещане за въздушен, отворен нагоре простор. Шестте големи по размер места за сядене са разпределени на три реда, като четири от тях са с ексклузивен, индивидуален дизайн. Закрепени към пода на автомобила само чрез тънка конзола, индивидуалните седалки осигуряват много свобода за краката на пътниците, седящи зад тях. Тъмната, маслинено-бронзова кожа с дискретно златно пигментиране по страничните бордове на седалките носи усещане за ексклузивност до най-малкия детайл, а кожата в цвят Smoke White по останалата част на седалките създава интригуващ контраст. Кожените, подобни на корито задни части на отделните седалки подчертават висококачествената и модерна атмосфера.

Моля коментирайте