Chevrolet готви премиера на компактния SUV Trax

Chevrolet се готви за световната премиера на компактния SUV Trax по време автомобилният салон в Париж. Моделът ще допълни гамата от SUV-модели на Chevrolet заедно с успешно представяща се на пазара Captiva.
Със своята дължина от 4248 мм, широчина от 1776 мм и междуосно разстояние от 2555 мм, новият малък SUV на Chevrolet създава усещане за динамика и скорост. Trax дефилира с три икономични двигателя и система за двойно предаване - гамата ще включва 1.4-литров бензинов двигател с турбокомпресор, 1.6-литров бензинов морор с атмосферно пълнене, както и 1.7-литров турбодизел. Бензиновият турбоагрегат с работен обем 1.4 литра се предлага в съчетание с шестстепенна механична предавателна кутия, развива максимална мощност 140 к.с. (103 кВт) и максимален въртящ момент от 200 Нм. Системата за двойно предаване ще се предлага при версиите, задвижвани от 1.4-литровия бензинов турбодвигател и 1.7-литровия турбодизел.
1.7-литровият дизелов мотор с турбокомпресор ще има максимална мощност 130 к.с. (96 кВт) и максимален въртящ момент от 300 Нм. Всички задвижващи агрегати ще бъдат оборудвани серийно с функция старт/стоп. Както 1.7-литровият дизелов мотор, така и 1.4-литровият бензинов двигател с турбокомпресор* ще могат да се поръчат по желание и в съчетание с шестстепенна автоматична предавателна кутия.
Вътрешно пространство с уникални гъвкави решения за съхранение и модерни инфоразвлекателни възможности. Багажното пространство е с вместимост 358 литра, те включват различни отделения над и от двете страни на централната конзола на арматурното табло, както и допълнително предлагано чекмедже под седалката на пътника до водача. В допълнение към разделената и сгъваема в отношение 60/40 задна седалка, Trax има възможността за сгъване на облегалката на предната дясна седалка.

 

Моля коментирайте