Еманюел Макрон избра новия DS 7 CROSSBACK за първата си президентска обиколка

 

За първото си пътуване като президент на Франция, Еманюел Макрон избра изцяло новия DS 7 CROSSBACK, последният модел на DS Automobiles, чието лансиране беше само преди два месеца. Този „президентски“ DS 7 CROSSBACK беше специално персонализиран с отварящ се покрив, така че президентът да има възможност да поздрави хората, събрали се на Шанз-Елизе.

Гордост за марката DS е, че DS 7 CROSSBACK е автомобилът, който френският президент използва при встъпването си в длъжност, както и че DS 7 CROSSBACK се появява в движение за първи път пред публика на официална церемония само няколко месеца след пускането му. С този исторически момент марката DS, чиято амбиция е да олицетворява френското ноу-хау и иновациите в автомобилната индустрия, следва традицията да бъде официален производител на автомобили за президентството на Франция. Моделите DS са емблематични и произходът им се корени в историята, като се използват много пъти по подобен символичен повод в Петата република.

Боядисан в разкошен мастилен цвят „Blue Ink“, автомобилът се отличава със специално направен отварящ се покрив, маркиран е с герба на Френската република и има поставка за националния трикольор. 
- Интериорът в стил „Черно изкуство (Black Art)“ (наречен „Opera Inspiration“ на район на Париж) е преработен от френско творение („Toile de Laque“ е пригоден и създаден от занаятчия, признат със своя опит и ноу-хау в декоративното позлатяване: Ателие Мори (Atelier Maury)

„Президентският“ DS 7 CROSSBACK ще бъде показан в DS WORLD Париж на адрес улица „Франсоа Първи“ № 33, скоро след приключване на ангажиментите по официалната церемония.

Моля коментирайте