Камионите DAF с нов супер модерен дом в София

Официалният представител на DAF за България откри новата се модерна база на бул. „Ботевградско шосе“ № 420, която включва търговска част, сервиз за камиони, автобуси и ремаркета, и обширен склад за резервни части и аксесоари.

„Този наш нов дом е и ваш, уважаеми клиенти. Вие тук сте добре дошли и ние с радост Ви приветстваме както днес, така и във всеки друг ден, когато дойдете тук – дали да закупите нов камион, да отстраним повреда, за вземете резервна част или просто да се видим. Този сервиз е поредната стъпка напред в нашето развитие, но няма да е последната, защото ние сме си поставили за цел да бъдем най-добрите и ще я изпълним“, каза управителят на Турботракс България Георги Загоров.
По думите му новата база в София е най-добрата сграда с такова предназначение у нас и е една от най-модерните в Европа. „Целта на екипа ни беше да изградим просторна база с модерно оборудване и изключителна функционалност. Мнозина доставчици направиха за нас първите си доставки на машини и оборудване в България, които ще ни позволят да осигурим на българските превозвачи качествени ремонти и професионално обслужване на автомобилите за надеждно и безопасно пътуване“, категоричен бе Георги Загоров.

Изпълнителният директор на Turbo`s Hoet Group Пийт Ваутерс подчерта, че в България DAF отчита пазарен дял по-висок от средния за марката в Европа. Страната ни е една от петте държави, в които Turbo`s Hoet Group развива дейност, наред с Белгия, Франция, Беларус и Русия. Инвестицията в новия сервизно-търговски център на Турботракс се оценява на 4.8 млн. евро. По размера си това е най-голямата инвестиция в света, направена от DAF дилър за 2017 г.

 

Моля коментирайте