Новите скутери от Peugeot вече са на пазара

Предлагайки още по-широк набор от функции и по-елегантен дизайн, Лъвската марка скутери вече се предлага с нова гама версии, като стилен начин да отбележи своето 120-годишно наследство от иновации и успехи.

За да отговори на стандарта за емисиите Euro 4, влязъл в сила за всички нови 50-кубикови скутери на 1 януари 2018 г., Peugeot Scooters предприе стъпки да надгради почти цялата си гама 50-кубикови скутери с инжекционна система. Това ефективно и амбициозно решение е с цел да се отговори предварително на ограниченията на Euro 5 и по този начин да се намали разходът на гориво от 2,8 л/100 км на 2,1 л/100 км, или да се постигне подобрение от 25%.

Вдъхновен от първия скутер на марката, прочутият S55, Django асоциира образи от 50-те години и престижната история на марката. Съответстващата на Euro 4 гама е опростена чрез едно единствено ценово ниво и избор от четири модерни и стилни покрития. Предлаган с изчистените цветови решения Satin Chocolate и Mad Grey, външният вид на Django в стил нео-ретро съдържа винтидж линии и интегрирани технологии, съчетани с два нови свежи и неустоими цвята: изцяло Satin Rouge Cherry и двуцветния вариант Cream/Blackcurrant.

Django предлага полу-дигитално бордно табло, две жабки с контакт 12V за зареждане на смартфон, характерно LED осветление, отделение за съхранение на каска и равен под. За допълнителен щрих, показващ по-висока класа, под ръкохватките се намира куката за чанта.


Speedfight стана истинска спортна икона при лансирането си преди 20 години.  Със своите отличителни задни светлини с форма на нокти и характерно LED осветление, този най-продаван скутер сега се предлага с две нови енергизиращи цветови решения: Pulsar Orange и Deep Ocean Blue. През месец март беше пусната версия „Darkside“ на Speedfight в цвят Mad Black със стайлинг елементи във флуоресцентно зелено.

Верни на традицията Speedfight, Peugeot Scooters допълват гамата със специална серия с още по-спортен външен вид, наречена R CUP. Това издание черпи вдъхновение от наследството на Peugeot в моторните спортове, защото съдържа стайлинга на 308 Racing Cup и е проектирано от Peugeot Sport.

Известен с пъргавото си управление и удобна возия със своите 16’’ джанти и намалено междуосие, този градски скутер с големи колела идва със стандартни характеристики: заключваща се жабка, равен под и закачалка за чанта. Щедро оразмерената двойна седалка, която съдържа дръжка за мястото отзад, улесняваща поставянето на скутера на стойка, и изтеглящите се степенки означават, че е идеален за индивидуално ползване или возене на пътник. И накрая новото цветово решение в цвят Dark Blue предлага покритие в наситено синьо за още по-стилен скутер, наличен също в цвят Jet Black, Antarctica White и Satin Iron Grey.

 

Peugeot Kisbee, златният стандарт в 50-кубиковия европейски сегмент, оставя дълбоко впечатление със своя компактен, но пъргав дизайн, новия характерен преден LED фар и двете нови цветови решения: стилен цвят Blackcurrant и наелектризиращ Flat 6 Red. Версията RS създава по-спортен външен вид с новото цветово решение Mad Grey, постигащо впечатляващ ефект.

 

Моля коментирайте