fbpx Елена Стоянова | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Елена Стоянова

Мениджърите споделят, сезон 7
Компанията производител на месни и млечни продукти “Димитър Маджаров” представи нова серия продукти на българския пазар под името “Качествен живот” - луканка, луканков салам и суджук, съставени единствено от свежо българско месо, прясно смлени подправки и жива закваска.
Сигурно не сте богат и сигурно нe можете да обикаляте целия свят със собствен самолет и да пиете скъпо шанпанско с известни хора на екзотични места, нито пък притежавате спортна кола или джип и яхта. И все пак може би сте много щастливи – достатъчно е да го осъзнаете. Как да стане това?
Няма как да не ви се е случвало да се докоснете до комуникацията с някой продавач (по модерно наречен консултант), на който изобщо не му е до консултиране в този момент.
 Без лични умения и организация, хората са склонни да губят време, да имат чувство на неудовлетвореност и да живеят в постоянно трескаво състояние, тъй като те бързат вечно да направят нещо навреме.
Подзаглавие
Между бизнеса, психологията и изкуството
Милена Хаджииванова е управител на H-Vision. Тя използва различни техники за боравене с човешките ресурси. Един интересен поглед е за миксиране на изкуството с корпоративния свят.
Изкуството да продаваш и да си добър търговец в голяма степен е даденост. Въпреси това има някои основни стъпки, които трябва да се извървят. В следващите редове ви предлагаме някои от тях.
Подзаглавие
Пълна програма от Терра Спа център
Активният бизнес сезон започна с пълна пара и като че ли в един момент задачите и стресът идват повече. Тогава спрете за момент и се отдайте на пълен релакс, който ще ви зареди за следващи задачи.
Стефан Стайков, бизнес консултант
Какви са предимствата, проблемите и перспективите на българските компании през погледа на международен консултант по бизнес стратегия.  Как планирането на работата и бизнес развитието са също толкова важни, колкото и реорганизаци
Нотариус Цветелина Гечева
Г-жо Гечева, трудна ли е професията на нотариуса?- Да, това е трудна професия.