fbpx Бижутата и диамантите на Mi Amor вече блестят в центъра на София | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Начало

С блясък, шампанско и много гости бе открит първия бутик за диаманти на арменската марка Mi Amor за България, който се намира в центъра на София. Всички успяха да се докоснат до бижута от най-висок клас, чието производство съчетава традиционно майсторство с най-новите технологии в ювелирното изкуство. Почти всяка дама успя да пробва и да се убеди, че пръстенът с диамант наистина е символ на класа и естетика.

Илияна Гецова, собственик на новия бутик у нас и представител на бранда MiAmor

Колекциите на Mi Amor са вдъхновени както от различни краища на света, като едно от най-романтичните крайбрежия, това на Амалфи, и родното място на изумруда, но и от огнената природа на традиционната женска танго рокля, известна със своя цвят и асиметрични подгъви. Чрез извивките и цветовете на скъпоценните камъни всяко бижу изразя усещане за свобода, подчертава благородния характер на собственика и орисията му за изобилен живот.

Ювелирите на марките използват бяло и жълто злато с проба 750 и винаги щамповано вътре в бижутата, а всички диаманти са щателно поставени с перфектна центровка. Резултатът създава комбинация от несравнима дисперсия, сцинтилация и блясък. Диамантите, използвани в Mi Amor са строго класифицирани, цветът е D-F или G-H, а чистота WS-VS или VS-SI.

Бизнес дамата Йордана Димитрова с бижута на Мi Amor

Арменската марка за бижута Мi Amor е основана през 2014 година. Преди да се превърне в един от големите бижутерийни брандове,  семейството на Артур Гаспарян в Армения са били притежатели на малък бижутерски магазин, а занаята им който се предава вече три поколения през годините ги утвърждава като вече наложен бранд сред бижутата.

Производственото ателие, в което работят над 50 човека, притежава едни от най - добрите машини за полиране, родиране и шлифоване на диаманти и ювелирни изделия. Същите такива работя и използват само големите бижутерийни  брандове -  Cartier и Bulgari.

снимки: Мi Amor