fbpx Мениджърите споделят | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Мениджърите споделят

Скъпи читатели,
през 2021 г. стартирахме 8-ми сезон на нашия специален и единствен по рода си проект в България - „Мениджърите споделят - успешните казуси в българския бизнес“.

Стартирал през 2014 г. при голям интерес и извървял вече седем успешни години, в него ви срещаме със собственици и лидери на компании в България, които споделят своето кредо за това, как днес може да си успешен. Те доказват, че и България може да бъде интересно и вдъхновяващо място за развитие и правене на бизнес. А днес, когато започваме да живеем в „новата нормалност“ е още по-интересно и нужно да се учим от опита.

Всяка година ви срещаме с интересни и вдъхновяващи личности от различни бизнеси и различни поколения. В началото на всяка година представяме и уникалната по своето съдържание книга АЛМАНАХ на успешните казуси в българския бизнес – един истински учебник по реален бизнес, в която са събрани реални бизнес казуси, разказани от първо лице от гостите във всеки сезон на проекта.

Вече подготвяме Алманах 2022, който ще излезе през март 2022 г. с изключително интересни реални казуси от различни бизнеси. В 18-годишната история на списанието ни, сме се убедили, че положителният пример е изключително стимулиращ – особено в предприемачеството.

С този проект ние даваме нашите своеобразни „Оскари“ за най-добра бизнес роля. По-долу може да видите и чуете в отделни статии и ВИДЕО послания всички гости, които са част от този проект от старта му преди 8 години досега. Продължаваме да ви срещаме с успешни лидери.


Мениджърите споделят, сезон 9
Безспорно един от найударените от началото на пандемията бизнеси в света, бе туризмът.
Веселин Стоянов е основател и управител на една от водещите транспортно-логистични компании в България — TRANSPRESS.
Мениджърите споделят, сезон 9
В края на 2021 г. логистичната компания Green Point Logistic реализира най-голямата сделка в България за електрически автомобили и то в сегмента на лекотоварните. Тази сделка е част и от развитието нов модел на логистичния бизнес в града.
Мениджърите споделят, сезон 9
Десислава Кръстева е Търговски мениджър и административен директор на Ирбис Аутомотив ЕООД. Компанията е лидер в подпомагането на следпродажбеното автомобилно сервизиране като осигурява консумативи, продукти и системи за автотенекеджийски и автобояджийски д
Мениджърите споделят, сезон 9
Мариета Тодорова е главен мениджър на единствения по рода си индонезийски СПА център е у нас, а до скоро и в Европа - Емералд Ести СПА център, който изцяло предлага оригиналната индонезийска СПА култура.
Мениджърите споделят, сезон 9
Красимира Райчева е мениджър на Visa за България и представлява бизнес интересите на компанията в страната. Нейната роля е да развива продуктите и услугите на Visa сред финансовите институции у нас.
Мениджърите споделят, сезон 9
Последните две години на пандемия отключиха много здравословни проблеми в хората - чисто във физически аспект. Заедно с това голяма част от тях преживяха и сериозен психологически стрес, който отключи други проблеми.
Даниела и Грозьо Грозеви имат повече от 25 години опит в имотния бизнес. Освен в живота, те са партньори и в бизнеса.
Мениджърите споделят, сезон 9
Acronis e глобален лидер в киберзащитата. През юли 2022 . се навършват 4 успешни години от навлизането на компанията на българския пазар, след като официално придобива T-Soft и основава R&D център в София.
Мениджърите споделят, сезон 9
Гергана Тенекеджиева работи в сферата на недвижимите имоти от 2006 г. Професионалното ѝ развитие започва като консултант в „Адрес Недвижими имоти“, Бургас.