fbpx Мениджърите споделят | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Мениджърите споделят

Скъпи читатели, през 2020 г. стартираме седми сезон на нашия специален и единствен по рода си проект в България - „Мениджърите споделят - успешните казуси в българския бизнес“. Стартирал през 2014 г. при голям интерес и извървял вече шест успешни години, в него ви срещаме със собственици и лидери на компании в България, които споделят своето кредо за това, как днес може да си успешен. Те доказват, че и България може да бъде интересно и вдъхновяващо място за развитие и правене на бизнес. А днес, когато започваме да живеем в „новата нормалност“ е още по-интересно и нужно да се учим от опита. Всяка година ви срещаме с 40 интересни и вдъхновяващи личности от различни бизнеси и различни поколения. В началото на всяка година представяме и уникалната по своето съдържание книга АЛМАНАХ на успешните казуси в българския бизнес – един истински учебник по реален бизнес. Всяка година в него са събрани 40 казуса, разказани от първо лице от гостите във всеки сезон на проекта. На пазара вече е шести Алманах 2020 с изключително интересни реални казуси от различни бизнеси и може да го търсите в пунктовете за печатни издания В 18-годишната история на списанието ни, сме се убедили, че положителният пример е изключително стимулиращ – особено в предприемачеството. С този проект ние даваме нашите своеобразни „Оскари“ за най-добра бизнес роля. По-долу може да видите и чуете в отделни статии и ВИДЕО послания всички гости, които са част от този проект от старта му преди 6 години досега. През 2020 г. продължаваме да ви срещаме с успешни лидери.
Сега имате изключителна възможност да закупите пакет от 5 броя от луксозното ни издание Алманах 2020 на изключителна цена от 15 лв. (и да спестите 20 лв.).  Алманах 2020 е събрал историите 40 реални бизнес казуси и техните решения, разказани в първо лице от българс
Марио Бакалов е единственият български пилот в Европа на най-големия пътнически самолет - Airbus A380. През октомври 2016 г. за първи път в историята на българската авиация той приземява своя Airbus А380 на летище София, което го прави изключително популярна и разпознаваема личност.
Мениджърите споделят, сезон 7
Компанията производител на месни и млечни продукти “Димитър Маджаров” представи нова серия продукти на българския пазар под името “Качествен живот” - луканка, луканков салам и суджук, съставени единствено от свежо българско месо, прясно смлени подправки и жива закваска.
Ирена Цакова e директор Правни и разрешителни въпроси за Дънди Прешъс Металс Челопеч ЕАД и Дънди Прешъс Металс Крумовград ЕА. Тя е магистър по инженерна химия, а по-късно и по „Екологичен мониторинг, контрол и здраве“.
Мениджърите споделят, сезон 7
Владимир Пенков е основател на адвокатска кантора “Пенков, Марков и партньори” - PM&P (penkov-markov.eu). Понастоящем е Председател на Консултативния съвет и старши съдружник. Консултирал е десетки успешни приватизационни сделки, сливания и придобивания, както и други преструктурирания.
Мениджърите споделят, сезон 7
Драгомира Динева обожава кучетата и в частност лисиците покрай “Малкия принц” на Екзюпери. Когато обсъжда с брат си името на компанията, той настоява то да е кратко, звучно и да съдържа определени звукови комбинации. И така с нейния култ към лисиците се появява ФОКС (от англ.
Мениджърите споделят, сезон 7
Соня Славчева е създател и собственик на агенция Well Done, заедно със съпруга си. Има 15 години опит в сферата на комуникациите и стратегическото развитие на марките.
Мениджърите споделят, сезон 7
Вяра Лазарова е част от проекта "Мениджърите споделят" и нейната история е в Алманах 2020. Тя завършва висше образование със специалност Fashion Design в Istituto Marangoni, Милано, Италия през 2005 г.
Мениджърите споделят, сезон 7
Вече 20 години Татяна Духарска живее в диамантения град – Антверпен. С много упоритост и усъвършенстване, днес тя е една от малкото жени, която е част от диамантената борса. Бизнесът е красив, но изисква много отдаване. Брандът и B&J Diamonds е познат на много клиенти по света.
Бояна Ликоманова-Димова е част от проекта "Мениджърите споделят" и нейната бизнес история може да откриете в Алманах 2020, който излезе февруари 2020 г.