fbpx Мениджърите споделят | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Мениджърите споделят

Скъпи читатели, през 2020 г. стартираме седми сезон на нашия специален и единствен по рода си проект в България - „Мениджърите споделят - успешните казуси в българския бизнес“. Стартирал през 2014 г. при голям интерес и извървял вече шест успешни години, в него ви срещаме със собственици и лидери на компании в България, които споделят своето кредо за това, как днес може да си успешен. Те доказват, че и България може да бъде интересно и вдъхновяващо място за развитие и правене на бизнес. А днес, когато започваме да живеем в „новата нормалност“ е още по-интересно и нужно да се учим от опита. Всяка година ви срещаме с 40 интересни и вдъхновяващи личности от различни бизнеси и различни поколения. В началото на всяка година представяме и уникалната по своето съдържание книга АЛМАНАХ на успешните казуси в българския бизнес – един истински учебник по реален бизнес. Всяка година в него са събрани 40 казуса, разказани от първо лице от гостите във всеки сезон на проекта. На пазара вече е шести Алманах 2020 с изключително интересни реални казуси от различни бизнеси и може да го търсите в пунктовете за печатни издания В 18-годишната история на списанието ни, сме се убедили, че положителният пример е изключително стимулиращ – особено в предприемачеството. С този проект ние даваме нашите своеобразни „Оскари“ за най-добра бизнес роля. По-долу може да видите и чуете в отделни статии и ВИДЕО послания всички гости, които са част от този проект от старта му преди 6 години досега. През 2020 г. продължаваме да ви срещаме с успешни лидери.
Мениджърите споделят, сезон 8
Максим Бехар е световноизвестен PR експерт, бизнесмен, дипломат и журналист. Tой е главен изпълнителен директор на водещата българска PR агенция M3 Communications Group, Inc., част от най-голямата световна PR корпорация Hill+Knowlton Strategies.
Мениджърите споделят, сезон 8
Историята на българската марка очила KWIAT навършва 30 години от създаването си. През всичките тези години на небосклона има и слънце и бури, но собственикът на марката Павел Цветков е убеден, че “нищо не е толкова трудно, че с упоритост да не се получи”.
Мениджърите споделят, сезон 8
Адв. Биляна Тончева е прокурист на “Еко Глоуб” ООД - консултантско дружество за подготовка на проекти, съфинансирани от Европейския съюз и финансови инструменти. Тя е част от проекта ни "Мениджърите споделят и Алманах 2021.
Мениджърите споделят, сезон 8
Стойко Петков е мажоритарен собственик и основател на „Енко Вендинг“ ООД, компания с 20-годишен опит на българския пазар и експертност в предлагането на цялостни персонализирани кафе решения със собствени търговски, сервизни и логистични центрове.
Мениджърите споделят, сезон 8
В изминалата година на пандемия, заедно с борбата с вируса, в много хора се отключиха здравословни проблеми, продиктувани именно от непознатата досега ситуация за правене на бизнес и живот.
Мениджърите споделят, сезон 8
Никола Бакалов е главен изпълнителен директор и Председател на УС на Fibank. Той е част от проекта "Мениджърите споделят" и луксозното ни издание Алманах 2021.
Мениджърите споделят, сезон 8
Димитър Маджаров е основател и управител на „Димитър Маджаров -2“ ЕООД. Създадена през 1991 г. като търговска марка за хранителни продукти продукти, фирмата стартира собствено производство на колбаси през 1994 г.
Мениджърите споделят, сезон 8
Калина Борисова е мениджър и собственик на агенция за имоти „СофЕстейтс“ и е част от луксозното ни издание Алманах 2021. Интересното е, че тя създава своята агенция във време на пандемия -
Мениджърите споделят, сезон 8
Виктор Стефанополи е директор „Public Affairs” в BalkanSat. Той е част от луксозното ни издание Алманах 2021. Определя себе си като „бунтар с бяла якичка“, който не се примирява със статуквото, било то социално, икономическо или каквото и да било. През 2018 г.
Мениджърите споделят, сезон 8
В проекта "Мениджърите споделят" и Алманах 2021 участва Красимир Петров. Той има над 20-годишен опит в сферата на технологиите и телекомуникациите и днес е директор „Конвергентна мрежа и услуги“, А1 България. Ето част от това, което сподели за