Мениджърите споделят

Скъпи читатели, през 2020 г. стартираме седми сезон на нашия специален и единствен по рода си проект в България - „Мениджърите споделят - успешните казуси в българския бизнес“. Стартирал през 2014 г. при голям интерес и извървял вече шест успешни години, в него ви срещаме със собственици и лидери на компании в България, които споделят своето кредо за това, как днес може да си успешен. Те доказват, че и България може да бъде интересно и вдъхновяващо място за развитие и правене на бизнес. А днес, когато започваме да живеем в „новата нормалност“ е още по-интересно и нужно да се учим от опита. Всяка година ви срещаме с 40 интересни и вдъхновяващи личности от различни бизнеси и различни поколения. В началото на всяка година представяме и уникалната по своето съдържание книга АЛМАНАХ на успешните казуси в българския бизнес – един истински учебник по реален бизнес. Всяка година в него са събрани 40 казуса, разказани от първо лице от гостите във всеки сезон на проекта. На пазара вече е шести Алманах 2020 с изключително интересни реални казуси от различни бизнеси и може да го търсите в пунктовете за печатни издания В 18-годишната история на списанието ни, сме се убедили, че положителният пример е изключително стимулиращ – особено в предприемачеството. С този проект ние даваме нашите своеобразни „Оскари“ за най-добра бизнес роля. По-долу може да видите и чуете в отделни статии и ВИДЕО послания всички гости, които са част от този проект от старта му преди 6 години досега. През 2020 г. продължаваме да ви срещаме с успешни лидери.
Мениджърите споделят, сезон 7
Вяра Лазарова е част от проекта "Мениджърите споделят" и нейната история е в Алманах 2020. Тя завършва висше образование със специалност Fashion Design в Istituto Marangoni, Милано, Италия през 2005 г.
Мениджърите споделят, сезон 7
Вече 20 години Татяна Духарска живее в диамантения град – Антверпен. С много упоритост и усъвършенстване, днес тя е една от малкото жени, която е част от диамантената борса. Бизнесът е красив, но изисква много отдаване. Брандът и B&J Diamonds е познат на много клиенти по света.
Бояна Ликоманова-Димова е част от проекта "Мениджърите споделят" и нейната бизнес история може да откриете в Алманах 2020, който излезе февруари 2020 г.
Митра Илиева, Cantek:
Точно в началото на юни, изцяло българската компания "Кантек" навършва 30 години. Доставчик е на световните марки Canon и Ricoh за управляеми печатни услуги, управление на документи, дигитални преси за производство на книги, учебници, и рекламни материали и процеси, свързани с услугите за аутсорсинг
Мениджърите споделят, сезон 7
Карина Карагаева и Нина Владимирова са от две поколения и се срещат случайно, но както много пъти се случва, случайните неща, когато имат добра основа, имат програмирано дългосрочно бъдеще.
Мениджърите споделят, сезон 7
 Любомир Гетов е собственик на консултантската компания “Анадър Пойнт Адвайзърс” (АПА), която в края на 2019 г. навърши 10 години.
Мениджърите споделят, сезон 7
Максим Бехар е част от седми сезон на проекта "Мениджърите споделят".
 За шеста поредна година, в изисканата атмосфера на столичната ОББ Галерия, представихме вече утвърдения и очакван в бизнес средите Алманах на успешните бизнес казуси в България, който е финал на изминалия шести сезон на най-
Мениджърите споделят, сезон 6, част 13
Семейната компания ТАНГРА – АВ ООД, специализирана в областта на вентилационната, климатичната и отоплителна техника, навърши 30 години от създаването си. Всъщност фирмата е доста по-стара. Възстановена през 1989 г.
Мениджърите споделят, сезон 6, част 12
Асен Асенов е изпълнителен директор на няколко компании в структурата на Еврохолд България, като една от тях е SIMPL.