fbpx Мениджърите споделят | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Скъпи читатели,

през 2023 г. единственият по рода си проект в България -„Мениджърите споделят - успешните казуси в българския бизнес“ навлиза в своя 10-ти, юбилеен сезон.

Извървял вече девет успешни години, в него ви срещаме със собственици и лидери на компании в България, които споделят успешните и трудните моменти в бизнеса, добрите практики и търсенето на решения. Те доказват, че България може да бъде интересно и стойностно място за развитие и правене на бизнес.

Всяка година ви срещаме с интересни и вдъхновяващи личности от различни бизнеси и различни поколения. В началото на всяка година представяме и уникалната по своето съдържание книга АЛМАНАХ на успешните казуси в българския бизнес – един истински учебник по реален бизнес, в която са събрани реални бизнес казуси, разказани от първо лице от гостите във всеки сезон на проекта.

През март 2023 г.ще излезе 9-то издание на АЛМАНАХА с изключително интересни реални казуси от различни бизнеси. В 19-годишната история на списанието ни, сме се убедили, че положителният пример е изключително стимулиращ – особено в предприемачеството.

С този проект ние даваме нашите своеобразни „Оскари“ за най-добра бизнес роля. По-долу може да видите и чуете в отделни статии и ВИДЕО послания всички гости, които са част от този проект от старта му преди 9 години досега. Продължаваме да ви срещаме с успешни лидери.Мениджърите споделят, сезон 10
Силвия Петрова е регионален мениджър маркетинг и комуникации на Acronis за Балкани, Средиземноморие, Турция и бившите съветски държави. Тя има повече от 16 години опит в областта на маркетинга, комуникациите, връзките с обществеността, изграждането на работодателска марка и бизнес развитие в ИТ сект
Мениджърите споделят, сезон 10
Запознавам се с Денис Едуардович Павленко, собственик на Ardena Transport в модерния и красив офис на компанията в най-новия квартал на узбекската столица Ташкент – Tashkent city.
Мениджърите споделят, сезон 10
Малко са българите, които са част от най-висшия мениджмънт на световни големи корпорации. Атанас Райков обаче в началото на 2023 година поема поста вицепрезидент ключови пазари в Rakuten Viber.
Мениджърите споделят, сезон 10
От 2011 г. е Мартин Василев е управител на официалното представителство на немската компания „Керхер“ в България.
Мениджърите споделят, сезон 10
През изминалата седмица дадохме старт на 10-ти сезон на успешния ни проект ни „Мениджърите споделят“ с първа мениджърска среща на живо с мениджъри и собственици на бизнеси от различни индустрии, като дискутирахме въпроси и теми, които вълнуват всяка компания и са фактори за нейната успешност и конку
Мениджърите споделят, сезон 10
Казват, че кафето сближава хората, обаче Илко Шиков – известен в последните 18 години като “Мистър Illy” добавя - Доброто кафе! Според него тъмната ароматна напитка е нещо много повече - тя е социален феномен.
Мениджърите споделят, сезон 10
Флориан Пупетер знае точно как тупти сърцето на един автомобил. Заедно с това обаче познава изключително добре цялата модерно функционираща машина на управление на автомобилния бизнес.
Десислава Симеонова е една от значимите дами в българския банков бизнес. Тя е лидер на програмата за Устойчиво финансиране на КВС Груп и изпълнителен директор МСП Банкиране на ОББ.
Мениджърите споделят, сезон 10
Д-р инж. Веселин Тодоров е основател на „ВВТ Инженеринг" ЕООД, председател и учредител на Сдружение Соларна Академия България, инженер и преподавател в Минно-геоложки университет, катедра „Електроснабдяване и електрообзавеждане".