fbpx 100 хил. лв. за по-малки екологични проекти | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

100 хил. лв. за по-малки екологични проекти

100 хил. лв. за по-малки екологични проекти

30 проекта с екологична насоченост събра за един месец четвъртото издание на грантовата програма на М-Тел, насочени в две основни области. Първата от тях обхваща проекти, свързани с опазването на разнообразието на диви видове растения и културни породи животни. Втората област цели да подкрепи екологични проекти, които ще помогнат за възстановяване на биологичното равновесие на районите, пострадали от наводненията през тази година.

100 000 лева е общата стойност на финансиране в рамките на М-Тел ЕКО Грант 2012. Проектите, които ще получат подкрепа, ще бъдат определени през месец април и следва да бъдат реализирани до края на годината. М-Тел Грант се осъществява с професионалното съдействие на фондация „Помощ за благотворителността в България”.

Грантовата програма е част от дългосрочната и устойчива социално-отговорна политика на М-Тел. Целта на М-Тел Грант е да подкрепи малки, но значими социални проекти, както и такива, които трудно намират финансиране, поради специфичната област, от която са част.

Facebook коментари