11 нови мениджъри влязоха във форума на българските лидери

11 нови лидери бяха приети в общността на Българския форум на бизнес лидерите – първата бизнес асоциация в страната, занимаваща се с въпросите на бизнес етиката и корпоративната социална отговорност. Новоназначените мениджъри на Данон България и Еврофутбол и най-новите членове на Форума - БАПРА, Генерална агенция „Гарант”, Глобул, Евробет, Интерамерикан, КонтурГлобал Марица Изток 3, Новартис Фарма, Сандоц и Тева, бяха приветствани от близо 70 представители на бизнес средите и медиите на специално събитие в Гранд хотел „София”.

Г-жа Мария Шишкова, председател на Форума, връчи официално на всеки сертификат за членство и Стандарта за бизнес етика, изготвен от БФБЛ.
„С удоволствие посрещаме днес новите лидери в семейството на етичния бизнес. Пожелаваме успех на всички в новите предизвикателства и вярваме, че те ще постигнат много успехи и ще продължат да допринасят за развитието на българското общество, правейки бизнес отговорно и прозрачно”, каза г-жа Шишкова.

Събитието се провежда ежегодно и има за цел да запознае бизнес общността с новите лица сред висшия мениджмънт на водещите организации и компании в страната, членуващи във Форума. Новите лидери имаха възможност да обменят идеи за сътрудничество и за подобряване на българската бизнес среда като цяло с останалите членове на Форума. Всички представени мениджъри изразиха готовността си да подкрепят устойчивото развитие на българското общество и да бъдат гарант за етичното поведение на бизнеса в страната.

Българският форум на бизнес лидерите е асоцииран с Международния форум на бизнес лидерите и е водещата организация в България, която поощрява и развива корпоративната социална отговорност като задължителен елемент от работата на всяка компания. Членовете на Форума са успешни български и международни фирми и организации, които съзнателно спазват принципите, посочени в Стандарта за бизнес етика, изготвен от БФБЛ. Броят на компаниите, подписали и приели Стандарта като част от своята корпоративна политика, надвишава 1500 в цяла България.

 

Facebook comments