fbpx А1 предлага специализирани услуги за ТВ и радио съдържание с право на публично излъчване в хотели, ресторанти и търговски обекти | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

А1 предлага специализирани услуги за ТВ и радио съдържание с право на публично излъчване в хотели, ресторанти и търговски обекти

Водеща снимка
Да

А1 предлага специализирани услуги за ТВ и радио съдържание с право на публично излъчване в хотели, ресторанти и търговски обекти

Създаване на приятна атмосфера за посетителите, възможност за излъчване на подбрано съдържание и индивидуално представяне на всеки търговски обект - това предлагат новите бизнес услуги на технологичната компания А1. Със специализираните услуги Бизнес телевизия и Дигитално радио собствениците на хотели, ресторанти и търговски обекти предоставят на посетителите си разнообразие от ТВ програми и подбор на индивидуално музикално съдържание с уредени права за публично излъчване.

Новите предложения на А1 са в подкрепа на компаниите от туристическия сектор и сферата на услугите, които бяха силно засегнати и все още се възстановяват след периода на извънредното положение.

Предимствата на Бизнес телевизия и Дигитално радио

Бизнес телевизия и Дигитално радио от А1 улесняват бизнес клиентите при избора на услуги за ТВ и радио излъчване в търговските обекти. Те помагат не само за осигуряване на комфорт за клиентите във всяка част на обекта, но и за затвърждаване на индивидуална фирмена идентичност. Бизнес клиентите имат възможност да предлагат разнообразно и подбрано ТВ и радио съдържание на своите потребители, докато А1 се грижи за техническото обезпечаване и за правата за публично излъчване.

Индивидуалният подбор на ТВ и радио програми, който дават двете специализирани услуги от телекома, ги прави подходящо решение и за различни видове търговски обекти и обществени места като болници, социални заведения и други.

Пълно техническо обезпечаване от А1

За да се фокусират изцяло върху своята основна дейност, собствениците и мениджърите на търговски обекти могат да разчитат на пълното изграждане на техническите средства за предоставяне на ТВ сигнала според особеностите на конкретния обект. А1 предлага и телевизори, специално разработени за нуждите на този тип търговски обекти, както и стандартни приемници. Има опция на различните телевизионни приемници в един обект да се излъчва различна комбинация от ТВ програми, според изискването на клиента. Мениджърите в туристическия бизнес разполагат с още едно предимство - възможност за интегриране на системата за телевизия с хотелския софтуер.

Технологията, която използва Дигиталното радио, разчита на стрийминг чрез платформата URBO, в партньорство с Медиa 35, и не се влияе от стабилността на интернет връзката. По този начин бизнеси в отдалечени райони също могат да осигурят разнообразна музикална програма за своите клиенти и гости.

И двете услуги се предлагат на абонаментен принцип, без да е необходимо компаниите да разполагат със специализиран персонал за управление и поддръжка.

 

Бизнес телевизия и Дигитално радио от А1 предоставят лицензирано ТВ и радио съдържание

Услугите на А1 осигуряват на бизнеса съответствие с изискванията на закона за предоставяне на музикално и телевизионно съдържание с права, като по този начин клиентът не е застрашен от евентуални финансови и имуществени санкции във връзка с разпространение на нелицензирано съдържание. Услугите отговарят на всички изисквания за публично разпространение на ТВ и радио съдържание. Фирмите-клиенти на А1 трябва само да подберат желаните пакети без допълнителни ангажименти за уреждане на правото за излъчване. 

Клиентите на Бизнес телевизията могат да предложат на своите посетители разнообразно новинарско, музикално и развлекателно българско и чуждоезично ТВ съдържание в над 80 телевизионни канала. Обектите, желаещи да зарадват любителите на спорта, могат да излъчват на живо мачове от УЕФА Шампионска лига, от Италианското първенство по футбол (Серия А) и Испанското първенство (Ла Лига), Копа Либертадорес, Копа Судамерикана, ATP Masters 1000 и ATP world Tour 500, ММА двубои от UFC и още много други, включени в пакета Max Sport Plus.

 

С Дигитално радио от А1 те могат да получат индивидуални плейлисти с предпочитано музикално съдържание. Така подбраната програма ще отговаря на концепцията на всеки обект или конкретен повод. Освен за осигуряването на приятен музикален фон за посетителите, собствениците на обекта могат да имат допълнителни ползи за бизнеса си, като излъчват записи, реклами и анонси с маркетингова и рекламна насоченост.
На разположение на бизнес клиентите са два варианта за музикалното оформление. Единият е комбинация от разнообразна dance, lounge, house, deep house, pop и jazz музика и допълнителен маркетинг канал. Втората опция е включена програма и реклами за излъчваните събития, концерти и услуги в платформата на URBO. Ако дейността им предразполага, бизнес клиентите могат да добавят и други елементи към програмата, като хороскопи, любопитни новини и прогноза за времето.

Специализираните предложения на А1 подкрепят бизнес клиентите в секторите на услугите и туризма, като им дават възможност да се съсредоточат върху основната си дейност. Използването на един доставчик за телекомуникационните и за специализираните услуги гарантира сигурност, качество и добавена стойност на продуктите за бизнеса, и приятна атмосфера за всеки посетител в търговските обекти.

Facebook коментари