fbpx ASUS представя нови приложения в революционния тъчпад ScreenPad | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

ASUS представя нови приложения в революционния тъчпад ScreenPad

етикети

ASUS представи най-новите си ултрапреносими премиум лаптопи от сериите ZenBook, ZenBook Flip и ZenBook Pro на специално събитие по време на изложението IFA 2018. Новите продукти включват ZenBook 13 (UX333), ZenBook 14 (UX433) и ZenBook 15 (UX533) — най-компактните 13.3-инчов, 14-инчов и 15.6-инчов лаптопи в света, както и ултракомпактните ZenBook Flip 13 (UX362) и ZenBook Flip 15 (UX562). Към новаторския професионален лаптоп ZenBook Pro 15 вече се прибавя и новият ZenBook Pro 14 (UX480), като и двата модела включват революционната технология ASUS ScreenPad™, обновена с впечатляващи нови функции.

На събитието беше представена и най-новата версия на ZenBook S (UX391FA), който вече разполага с впечатляващите до 20 часа живот на батерията, както и Zen AiO 27 (Z272) – компютър от типа all-in-one, който разполага с нов system-in-base дизайн. Новите модели са обединени от темата за освобождаване на креативната енергия и въплъщават духа, познат от мотото на компанията „ASUS в търсене на необикновеното“ (ASUS In Search of Incredible).

ZenBook 13, 14 и 15 представят очарователния нов безрамков ASUS NanoEdge дисплей с 95% съотношение на екрана към тялото. Моделите имат също ултра – компактен дизайн, който включва уникалния ErgoLift механизъм, подобряващ удобството при работа с клавиатурата. ZenBook 13 и 14 разполагат с нов NumberPad – иновативна числова клавиатура с LED подсветка, вградена в тъчпада. И трите модела се отличават с висока производителност, гарантирана от последния quad core 8th Generation Intel® Core™ i7 процесор с интегриран Gigabit Wi-Fi, оптимизиран за Intel® Wireless-AC 9560, както и NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Max-Q графична карта.

 

ZenBook Flip 13 и 15 са конвертиращи се (превръщащи се в лаптоп и таблет) 13.3-инчов и 15.6-инчов модели, които са с 10% по-малки, в сравнение с предишни продукти от същата серия. Създадени са да бъдат гъвкави, мощни и изключително преносими. Разполагат с четиристранни безрамкови NanoEdge дисплеи с 90% съотношение на екрана към тялото, които позволяват цялостния дизайн да е много по-компактен с уникален въртящ се на 360° ErgoLift шарнир, който лесно може да промени позицията на клавиатурата.

И двата модела включват възможност за бърз логин в системата, посредством биометричната технология Windows Hello, а ZenBook Flip 13 разполага и с иновативния NumberPad тъчпад с двойна функционалност.

ZenBook Pro 14 е мобилната алтернатива на 15.6-инчовия ZenBook Pro 15. Той включва футуристичната иновация ScreenPad, създадена от ASUS, която променя начина, по който потребителите работят и взаимодействат със своя лаптоп. Сред предимствата на ZenBook Pro 14 са също възможност за бърз достъп чрез лицево разпознаване, както и вградена поддръжка на Windows Cortana и Amazon Alexa.

С новите лаптопи идват и редица нови приложения за революционната технология ScreenPad на ASUS. Интелигентният тъчпад, възприеман от мнозина като пълноценен втори дисплей, вече има приложения като Adobe Sign, Handwriting и SpeechTyper, а обновеният ASUS Sync прави по-лесна интеграцията на моделите, поддържащи ScreenPad със смартфони. Всички нови приложения са достъпни за сваляне през менюто с настройките на ScreenPad.