fbpx Аudi А3 преобразено за нуждите на родна ИТ компания | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Аudi А3 преобразено за нуждите на родна ИТ компания

етикети

За предстояща световна конференция, на която софтуерните фирми представят новите си продукти ESET България решава да покаже и своя рекламен фирмен автомобил. Колата е Audi A3 и в продължение на два месеца е в ателието на Студио Vilner.

Желанието на ESET България е автомобилът да е с фирмените цветове на компанията. Започва се с дизайнерски проект на екстериора и интериора. В процеса на работа модифицираните брони отпадат, за да се запази максимално визията на А3, а акцентите да са предимно в цветовете и някои елементи от екстериора.

Основният цвят на купето е бяла перла с сиво-сини отенъци. Чернен и тюркоазен цвят се изпозлва предимно за акценти. Джантите са нови – MAK 17’’, допълнително прецизно боядисани в бяло и тюркоаз. Логото присъства на предните врати. Декоративна решетка в синьо привлича вниманието към новите фаровете Hella, оригиналните стопове също са подменени с нови на InPro.

Интериорът на автомобила, типично за работата на Vilner е отново индивидуализиран и подчинен на идеята за фирмен автомобил. Използва се висококачествена напа и алкантара. В купето основният цвят е черен.

Декоративни бели кантове подчертават седалките и стелките. Таблото също е облечено в напа и алкантара с прецизен тюркоазен шев. Воланът е с нова, ергономична форма и дизайн, ръчно изработен. Шевовете по седалките, корите на вратите и кората на багажника повтарят елементи от робота - символ на ESET.
Логото на ESET е избродирано на възглавничките. Шайбите на километражите са нови, светят във фирмените цветове. В средната конзола е вграден Samsung Android Galaxy Note, който играе ролята на мобилен офис, също показва изображението на предната и задната камера. Боядисан е в тюркоазен мат метал, но не самоцелно - кореспондира с елементи от вратите, скоростния лост, въздуховодите на таблото.