fbpx Audi Q6 e-tron вече е в България | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Audi Q6 e-tron вече е в България

Премиерата на модела Audi Q6 e-tron в киноцентър Ню Бояна събра визуални и звукови ефекти, които „разказаха“ основните характеристики на електрическата мобилност : мощност, комфорт, ориентация към шофьора и дълъг пробег до 625 км.Audi Q6 e-tron е първият сериен модел, изграден на електрическата платформа Premium Platform Electric (PPE) и e следващата стъпка от трансформацията на компанията в доставчик на електрическа мобилност от висок клас.

Новата философия на дизайна в интериора, както и авангардните технологии, които празнуват своята премиера в новия модел, отварят следващата глава на електрическата мобилност за марката с четирите пръстена на емблемата и пренасят девиза Vorsprung durch Technik в във всекидневието.

С моделната серия Q6 e-tron електрическата мобилност за първи път идва от завода в Инголщат. Моделите Audi Q6 e-tron и SQ6 e-tron са на цени за България, започващи от 139 651 лв. и 189 554 лв. и се предлагат от март , ще бъдат доставени на клиентите през третото тримесечие на 2024 г.