fbpx Авангардната дизайнерска марка за обзавеждане KARE откри новия си флагмански шоурум в София | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Авангардната дизайнерска марка за обзавеждане KARE откри новия си флагмански шоурум в София

С истински грандиозно шоу KARE откри новия си флагмански магазин с площ от 750 кв. м в сградата на Capital Fort в София.

Събитието привлече 200 видни гости, ценители на изкуството, дизайнери, архитекти, обществени личности, медии и едни от най-известените инфлуенсъри, които останаха очаровани от уникалната атмосфера на новия магазин. Шоурумът обещава да бъде място, което предлага не само мебели, но и начин на живот, който вдъхновява и свързва.

Специално за откриването беше пристигнал и основателя и главен изпълнителен директор на KARE Питър Шьонхофен. След вдъхновяващи думи за визията и страстта, които стоят зад KARE, той и Методи Алексиев, маркетинг мениджър на KARE България, официално прерязаха символично лентата на новия магазин.

Партито по случай откриването се превърна в незабравимо шоу, което зарадва всички сетива. Музиката на живо от Вяра Панталеева и Пейо Филипов изпълни шоурума с много енергия, а магически артисти на кокили пренесоха гостите в приказен свят – такъв, какъвто е и светът на KARE.

Известната водеща и модел Мария Силвестър откри вечертаq създавайки вълнуваща атмосфера с присъствието си. Звездният състав на гостите допринесе за блясъка на събитието. Сред гостите бяха Александра Петканова, Aнтоанет Пепе, Ники Кънчев,  Панче Димитриве, Виктория Капитонова  и Гергана Турийска.

Шоурумът се намира на бул „Цариградско шосе“ 90 в истниски впечатляващия със своите 126 метра архитектурен небостъргач Capital Fort.

Методи Алексиев коментира избора на сградата с думите: "Щастливи сме, че намерихме толкова добра локация с Capital Fort. Сградата е забележителност на града и е точното място за ексцентричността и колоритното разнообразие на живите светове на KARE ".