fbpx Авиокомпанията на Ники Лауда започва да лети три пъти на ден София - Виена | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Авиокомпанията на Ники Лауда започва да лети три пъти на ден София - Виена

От началото на октомври тази година НИКИ - австрийската авиокомпания , собственост на трикратния световен шампион във Формула 1 Ники Лауда, ще увеличи полетите си между столиците на България и Австрия до три пъти на ден.

7 години от създаването си НИКИ непрекъснато закупува нови самолети, което дава възможност да се откриват нови дестинации и да се увеличават честотите на полетите. За следващите няколко години е поръчана доставка на над 20 нови самолета. Компанията бързо увеличава пазарния си дял благодарение на внимателно ценообразуване, отлично качество и голяма гъвкавост в условията към партньорите и крайните клиенти.Новите полети са в изключителна полза на пътуващите по бизнес до Австрия, Германия и почти цяла Европа. При ранно резервиране на билети най-ниските цени за полет от София до Виена с авикомпания НИКИ започват от 29 евро в едната посока, с всички включении такси.