fbpx Автосалон София 2017- Mitsubishi представя кросоувъръ Eclipse Cross | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Автосалон София 2017- Mitsubishi представя кросоувъръ Eclipse Cross

етикети

 

На автомобилния салон в София японската компания Mitsubishi, представлявана от „Балкан Стар“, залага на най-новия си кросоувър Eclipse Cross. Моделът трябва да се превърне в повратна точка в развитието на популярния бранд. Той представлява SUV в стил крос-купе, оборудвано с най-съвременни технологии и системи за безопасност. Разполага с новата система S-AWC, чиято цел е да контролира задвижването и спирачното усилие на всяко едно от четирите колела. При модела дебютира и изцяло нов 1,5-литров бензинов двигател с турбокомпресор и система за директно впръскване на горивото. Неговата мощност е 163 к.с., като той работи в комбинация със безстепенна автоматична CVT трансмисия с 8 виртуални предавки. Новият мотор напълно превъзхожда използваните досега 2,0 и 2,4-литрови двигатели – както по мощност в ниските обороти, така и като екологични стандарти. За модела се предлага и 2,2-литров дизелов мотор със 150 к.с. с 8-степенна автоматична трансмисия.
На щанда на марката може да се видят още три автомобила на салона в столицата. Единият от тях е Outlander, който е представен в две версии – дизелова и интересния PHEV - хибрид, който се зарежда от мрежата. Гамата се попълва от най-малкия кросоувър на марката ASX с бензинов агрегат.