Банско танцува под ритъма на джаза

Банско танцува под ритъма на джаза

 

С невероятната си енергия и страхотно изпълнение, швейцарския певец Seven, чието истинско име е Ян Детвилер и неговият бенд буквално взривиха площада на Банско, където тече 20-тият юбилеен Джаз фестивал. В нощта на пълнолунието всички танцуваха до малките часове под здравия ритъм на фънк музиката, която музикантите представиха. Един час без почивка, без грам умора, Seven пя, танцува и се раздаде с цялото си сърце, като успя да зарази и всички на площада, като първи поде танците самия Тома Спространов, водещ на фестивалните вечери. „Аз съм за първи път в България, но тя е толкова красива, а Банско е невероятно! Вие сте Швейцария на Балканите!”, каза той от сцената и обеща, че догодина ще се върне отново тук. За да станете част от атмосферата, ви предлагаме следващото ВИДЕО

В петък Банско ще посрещне Васил Петров и страхотната саксофонистка Кенди Дълфър&бенд, а в последната заключителна вечер на фестивала на сцената ще има три концерта - Петър Салчев &октет, Пати Остин & трио с програма посветена на 100 години Ела Фицджелард, която е и една от нейните най-добри последователки, и Мънго Джери блус бенд.
Тази година времето е повече от благосклонно и концертите в топлите вечери привличат много хора. Входът към площада е свободен. 

 

Facebook коментари