fbpx БДВО обяви състава на журито на PR Приз 2024 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

БДВО обяви състава на журито на PR Приз 2024

етикети

Организаторите на конкурса PR Приз 2024 обявиха членовете на журито, които ще оценяват представянето на комуникационните практици. Седемчленният състав включва експерти с богат опит и практика в областта на връзките с обществеността.

Председател на журито е Иван Янакиев - председател и член на Управителния съвет на Българското дружество за връзки с обществеността. Той е собственик и основател на Propaganda Group – мрежа от бизнеси, работещи в екосистема от независими организации, които си сътрудничат помежду си. Той е един от водещите комуникационни експерти в България, като в биографията си има солиден опит от над 17 години в областта на корпоративните комуникации, маркетинга и връзките с обществеността на международни компании и институции в редица сектори.

Доцент Марина Стефанова е зам. декан в Стопанския факултет на СУ „св. св. Климент Охридски“. Тя е директор на магистърската програма „Отговорно и устойчиво управление“ и управител на ESG Lab и ESG Academy.

Д-р Мария Николова е главен асистент в катедра „Медии и обществени комуникации“ (катедра на ЮНЕСКО по медийна и информационна грамотност и културни политики за устойчиво развитие) в Университета за национално и световно стопанство. Била е два мандата член на Комисията за професионална етика на БДВО. През 2022 г. участва в International Visitor Leadership Program (IVLP) - водеща програма за професионален обмен на Държавния департамент на САЩ.

Калина Петкова заема позицията Лидер глобални комуникации за България, Албания, Северна Македония и Косово в Шнайдер Електрик. Част от екипа на компанията е вече повече от десет години, в които е преминала през различни роли в сферата на маркетинговите и корпоративните комуникации в Югоизточна Европа.

Ива Григорова - директор PR Бизнес в MSL, Publicis Groupe България. Тя има 16 години опит в PR комуникациите,  стратегическото консултиране, корпоративен и бранд PR, управление на кризи и репутация, маркетингови кампании с кауза и с лидери на мнение, дигитален и inbound PR. Част е от Publicis Groupe България от 2018 г., когато поема управлението на PR агенция MSL Sofia, с което развива бизнеса и екипа на агенцията.

Катя Василева е разпознаваем глас от ефира на БНР. Автор и водещ на отличения два пъти подред с PR Приз 2021 и 2022 “257 podcast“.

Ивайло Георгиев e Ръководител Устойчивост, връзки с институциите и комуникации в „Аурубис България“, част от международната група Aurubis AG. Присъединява се към компанията през 2017 г. Има над 20-годишен опит в частния и публичния сектор.

Приемът на кандидатури за наградите е до 30 април, 2024 г., а публичното представяне на проектите ще бъде на 18 и 19 май, 2024 г.  Официалната церемония по награждаване на отличените проекти ще се състои на 22 май.

Проекти за участие в конкурса могат да се подават на адрес https://bdvo.org/pr-приз-2024/.

Сп. твоят БИЗНЕС е медиен партньор на събитието.