fbpx „Белла Академия“ проведе първия практикум за чуждестранни студенти | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

„Белла Академия“ проведе първия практикум за чуждестранни студенти

„Белла Академия“ проведе първия практикум за чуждестранни студенти

„Белла Академия” проведе първия практикум за млади ХВП специалисти от чужбина. 33 студенти от техническия университет ESIX Normandie (Франция) със специалности в сферата на машиностроенето в хранителната индустрия се запознаха отблизо с модерните технологии, по които се произвеждат продуктите от портфолиото на „Белла България”. Студентите посетиха фабриката за месни продукти „Фермата” и в разговор с R&D и HR специалистите в хранителния холдинг обсъдиха съвременните тенденции и успешните практики в производството на храни.

„Респектирани сме от мащаба на производството и професионализма на експертите в „Белла България”. Радваме се, че и в родна Франция можем да се наслаждаваме на продуктите на компанията”, споделиха студентите.

Франция е сред най-новите експортни дестинации на „Белла България”. Компанията е сред първите износители на български продукти за европейските пазари, където печели доверието на потребителите с продукти, съобразени с националния вкус, с постоянното качество и конкурентни цени. Компанията развива активна външнотърговска дейност и изнася продуктите си в над 20 страни на четири континента. Има собствени търговски структури в Румъния и Гърция.

„Белла България” е предпочитан партньор и от специализираните в сферата на хранителната индустрия учебни заведения. Традиционно в предприятията, в които се произвеждат продуктите от портфолиото на компанията, се провеждат практики и обучения за студентите от УХТ и други водещи университети. По този начин „Белла България” спомага за професионалната реализация на бъдещи млади специалисти в хранителния бранш.


 

Facebook коментари