fbpx "Белла България" с награда от Оксфорд | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

"Белла България" с награда от Оксфорд

"Белла България" с награда от Оксфорд

 „Белла България” е първият представител на българския бизнес с отличието „Най-добрите компании” на независимата неправителствена организация Европейска бизнес асамблея, Оксфорд.
„Смятаме, че именно такива компании като вашата, които се стремят към съвършенство във всички области на своята дейност и са винаги ориентирани към интересите на потребителите, трябва да получават признание и на международно ниво”, подчерта Джон Нетинг по време на официалната церемония по отличаването на лауреатите.
Отличието беше връчено на председателя на съвета на директорите на „Белла България” Венцислав Георгиев лично от генералния директор на Европейската бизнес асамблея Джон Нетинг и председателя на Международния клуб на лидерите Пол Бригс. За бизнес успехите на хранителния холдинг той получи и отличието „Мениджър на годината”.
Тазгодишните награди на Европейската бизнес асамблея са 47-те поред. Носителите на отличията се избират на базата на статистически данни и експертни оценки от страна на членовете на организацията. Нейни партньори са Британският бизнес алианс (Великобритания), Европейският център за пазарни проучвания (Белгия) и Международният конгрес на индустриалците и предприемачите (Русия).