fbpx „Белла България” ще изнася за Израел | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

„Белла България” ще изнася за Израел

Продуктите на „Белла България” ще бъдат много добре приети от потребителите в Израел, тъй като са с отлично качество и вкусови характеристики. Това стана ясно на срещата на генералния директор на хранителния холдинг Панос Макрис с посланика на Израел в страната ни Н.Пр. Шаул Камиса Раз. Той беше запознат с широката гама от над 200 продукта, производствения капацитет от 11 фабрики на територията на страната, както и с експортните дестинации на „Белла България”.

Н.Пр. Камиса Раз оцени високо възможностите на компанията, както и качеството и вкусовите характеристика на продуктите от портфолиото й. Като голям приятел на България посланик Раз изтъкна, че ще направи необходимото за развитието на експорта на българската хранителна продукция към Израел. По думите му, страната ни има потенциал за износ на израелския пазар на редица хранителни продукти като тестени изделия, месни деликатеси и сирена. Той подчерта, че с уникалното си географско разположение и климатични особености, България има отлични възможности за развитие на животновъдство и земеделие и производство на хранителни продукти с изключително качество и вкус.

На срещата посланик Раз беше запознат още със структурата, инвестиционните намерения и плана за развитие на „Белла България” като компания сред лидерите в хранителната индустрия в Югоизточна Европа.