fbpx Безплатни академии за дигитален маркетинг и графичен дизайн | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Безплатни академии за дигитален маркетинг и графичен дизайн

До 5 февруари всеки, който иска да придобие умения и да се развива в областта на дигиталния маркетинг или графичния дизайн, има възможност за безплатно участие в "Академия за Графичен Дизайн"  и  "Академия за Дигитален Маркетинг" по програма на Training Academy, която цели да подобри достъпа до образование и да увеличи професионалните умения у всеки българин.

Двете професионални направления са избрани неслучайно. В съвременния дигитален свят те стават все по-търсени, а придобиването на реални познания и опит - все по-ценено от бизнеса. Истина е обаче, че , за съжаление, компаниите се затрудняват да открият наистина компетентни кадри, които разбират от своята работа и показват реални резултати.

Тенденция е младите да се образоват предимно с достъпни онлайн ресурси, което много често се оказва незадоволително в дългосрочен план, тъй като така те не успяват да изградят система от знания и стабилни основи, на които да могат да разчитат в реалната професионална среда.

“Уменията, с които младите излизат от училищата и университетите са крайно недостатъчни за намирането на желаната от тях работа и професионална реализация“, споделя ни Вергиния Накова – основател на Training Academy.

Целта на академиите е да даде солидна основа за кариера в областите на графичния дизайн и дигиталния маркетинг. Фокусът е да бъдат предоставени всички ключови инструменти за успешна професионална реализация. Затова и всяка академия съдържа четири основни курса, които са достатъчни за изграждането на базови компетенции и умения.

В допълнителна програма се предлага и възможността за работа по реални проекти, коучинг сесии и кариерни консултации.

Повече информация и начин на регистрация може да откриете на сайта на TrainingAcademy: trainingacademy.bg