fbpx Безплатно мобилно приложение отвежда до най-близката метанстанция | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Безплатно мобилно приложение отвежда до най-близката метанстанция

Мобилно приложение помага на собствениците на автомобили на метан у нас да открият най-близката станция, на която могат да заредят автомобилите си с алтернативното гориво. CNG Net предоставя подробна информация за всички метанстанции и сервизи на метанови уредби в България. То може да се изтегли безплатно от Google PlayStore и Apple AppStore и да се инсталира на всички мобилни устройства с операционна система Android или iOS.

Апликацията дава възможност за секунди да се намери най-близка до локацията на потребителя метанстанция и чрез връзка с навигацията на телефона да го отведе до нея. Приложението дава информация и за сервизи за коли с метанови уредби в страната, които също могат да се открият на какво разстояние от локацията се намират.

В платформата водачите ще прочетат и актуалните новини за автомобилите на метан. CNG Net дава възможност на метанстанциите и сервизите да предоставят на своите клиенти допълнителна информация за техните обекти, както и предлаганите в тях продукти и услуги.

В България се движат над 60 000 коли на природен газ, което нарежда страната ни на 6-то място в Европа по брой коли на метан.