fbpx БФБЛ прие нови членове в общността на отговорния бизнес | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

БФБЛ прие нови членове в общността на отговорния бизнес

БФБЛ прие нови членове в общността на отговорния бизнес

Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) – най-утвърдената и влиятелна организация с фокус върху отговорните корпоративни практики и устойчивото развитие, представи новите лица в своята общност.
Събитието се осъществи с любезната подкрепа на генералните спонсори Бритиш Американ Табако България и Мусала Иншурънс Брокер.
В присъствието на над 100 гости Форумът приветства официално управителите на 11 новоприсъединени компании-членове – Арт Уинър, Астелас Фарма, БОРИКА, БУЛАВТО България, ИнтерКонтинентал София, КИА Моторс България, НЛП България, нотариус Весела Ивчева, Оракъл, Първа инвестиционна банка и Райхле и Де-Масари България Пръдакшън. Представени бяха и новоназначените висши мениджъри на членовете на Форума БАПРА и ИНГ Банк.

Новите лидери получиха сертификатите си за членство в БФБЛ, както и Стандарта за бизнес етика, разработен от организацията през 2002 г., от председателя на Форума Ираван Хира. „За нас е чест да посрещнем толкова много и успешни компании от различни сектори, които споделят нашата кауза да добавяме стойност не само към икономиката на страната, но и да допринасяме за напредъка на цялото общество. Вече 20 години ние от БФБЛ и нашите компании-членове работим, за да променяме България и да я превърнем в мястото, в което всички искаме да живеем – с възможности за развитие, достойна работа и качество на живот
за нас и за следващото поколение“, каза той при откриването.
Водещите мениджъри поеха ангажимент да спазват правилата за етично поведение на бизнеса и да развиват отговорно и устойчиво своята дейност. Те обмениха контакти и идеи за сътрудничество и подобряване на бизнес климата с представители на компании-членове на Форума.