BGate-2010 - събитието на годината за професионалистите в модния бранш

BGate-2010 - събитието на годината за професионалистите в модния бранш

От 16 до 18 септември 2010 г. Българската асоциация на производителите и износителите на облекло и текстил организира специализираното B2B изложение BGate-2010. За девета поредна година то ще се проведе в Интер Експо Център, София.

Изложението ще бъде официално открито на 16 септември 2010 в10:30 ч. от г-н Франческо Марки, генерален директор на EURATEX (Европейската конфедерация по облекло и текстил), зам. министър Евгени Ангелов, МИЕТ, Валерия Жекова, Председател на УС на БАПИОТ. Ще присъстват шефове на асоциации от Германия, Белгия, Австрия, Италия, Франция, Холандия, Румъния, Сърбия, Македония, Албания, България, както и дистрибутори, партньори, търговци и изложители, български и европейски медии.

Тази година BGate-2010 ще има подчертан европейски акцент. Като организатор и домакин БАПИОТ има абмицията да акцентира предимствата и възможностите българската шивашка индустрия и добрите условия за инвестиции и производство в България. Изложението ще затвърди реномето на страната ни, като център на европейската модна индустрия, ще покаже постиженията на най-добрите български фирми, ще стимулира стратегическо сътрудничеството със съседните страни и Европа.

За първи път България е домакин и на две работни срещи на EURATEX. Шефовете на най-големите браншови асоциации по облекло, текстил и мода от Германия, Австрия, Франция, Холандия, Белгия, България, Румъния и Балканските страни ще се срещнат на 16 и 17 септември в София.

На модно ревю на 16 септември от 18:30 ч. водещите български производители на облекло ще покажат новите си колекции за сезон пролет-лято 2011.

Facebook коментари