fbpx Българин в журито на международен PR конкурс | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Българин в журито на международен PR конкурс

Българин в журито на международен PR конкурс

За пръв път в историята на международния PR конкурс SABRE Awards в журито ще има представител на българска агенция. Александър Дурчев, изпълнителен директор на All Channels Communication Group и председател на Българската Асоциация на PR агенциите ще оценява проектите на агенции от Европа, Близкия Изток и Африка в рамките на надпреварата за престижното отличие SABRE Award 2012. Печелившите проекти по традиция се обявяват през месец май, а прeз 2012 г. журито включва 36 PR и комуникационни професионалисти от цял свят.

„Съдиите в конкурса са избрани сред най-утвърдените PR професионалисти в глобален мащаб. В журито има експери както от агенции, така и от компании. Селекцията ни тази година включва едни от най-реномираните експерти от най-големите световни компании, глобални агенции и независими компании от PR сферата“ се казва в представянето на конкурса SABRE Awards 2012.

All Channels Communication Group e единствената българска агенция, носител на 10 международни награди и над 17 номинации от международни конкурси. Само в PR конкурса SABRE Awards агенцията има 6 отличия, като успоредно с това е носител и на 3 награди от международния бизнес конкурс Stevie Awards, както и едно отличие от конкурса Golden Drum.