fbpx Българска дентална клиника със световно отличие | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Българска дентална клиника със световно отличие

Българската дентална клиника ЕО ДЕНТ, изваяла холивудската усмивка на Силвестер Столоун, спечели международното признание - Най добра клиника за 2014 г. Наградата бе връчена по време на На официална церемония по награждаването на EBA (Европейската Бизнес Асамблея) - награди "СОКРАТ".

Наградите са създадени през 2000 г. Основната цел на EBA е да отличи най-добрите компании и постижения за годината в областта на здравеопазването. Процесът на подбор се основава на препоръките на партньорите на EBA и на решението на комитета СОКРАТ. Част от партньорите са Европейският център за изследване на пазара (Белгия), Baden-Vurtennberg Export Academy (Германия), Асоциацията на консултантите и маркетолозите (Чехия), Институтът за стандартите за качество (Швейцария). Процесът включва и данните събрани от националните и международни рейтинги.

Наградата на EO Дент за "Best Manager" и "BEST CLINIC" бе връчена от Джон Нетинг - Президент на Европейската Бизнес Асамблея и Д-р Виченцо Костилиола - Президент на Европейската медицинска асоциация. Сред номинираните има представители от цял свят:

Събитието се проведе в луксозния Grand Hotel des Ilies Borromes с водещ Сър Питър Томпсън и беше под надслов "Summit of LEADERS" - Срещата на лидерите.
“За нас бе висока чест да бъдем сред номинираните в тази церемония, която бе ежедневните усилия на всеки един член на екипа на ЕО Дент, това световно отличие нямаше да бъде факт”, споделя д-р Валентин Павлов, собственик на клиниката.