fbpx Българска кантора с престижна международна награда | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Българска кантора с престижна международна награда

Попов, Арнаудов и Партньори спечели наградата за Кантора на годината за Източна Европа на международните награди International Financial Law Review (IFLR) „Жените в бизнес правото” за 2021 г., позиционирайки се сред лидерите в сферата на правото. Победителите във всяка от категориите бяха обявени по време на виртуална церемония на 24 юни 2021 г.

Адвокатско дружество Попов, Арнаудов и партньори има 23-годишен опит в сферата на правните услуги, известно е със своя иновативен подход в сферата на правото, високо ниво на експертност и в създаването на законодателни промени. Кантората получи номинации в още 3 категории – WBL national firm, Pro Bono national firm, Minority Women lawyer national firm на IFLR.

Експертна номинация получи адв. Сибина Ефтенова, ръководител направление „Търговско право и регулации”, която  беше номинирана за Адвокат на годината за Европа, в областта на проектното финансиране. Пет от осемте съдружници в кантората са дами, включително адв. Сибина Ефтенова.

В основата на номинациите са политиките и инициативите на кантората в областта на управлението на хора, менторството, осигуряването на баланс между работа и личен живот, безвъзмездната подкрепа на проекти и инициативи в областта на правата на човека в полза на ЛГБТ общността и на уязвими групи.

Престижното юридическо издание International Financial Law Review анализира световния правен пазар и мненията за адвокати, работещи в сферата на капиталовите пазари, корпоративното право и финансите. Публикувано за първи път през 1982 г., то е водещ източник на информация за тенденциите и стратегиите в областта на корпоративните финанси.

Целта на наградите „Жените в бизнес правото,“ организирани от IFLR, е да бъдат отличени водещи дами за приноса им към развитието на бизнес правото, както и адвокатски кантори, разработили най-прогресивните инициативи за разнообразие и приобщаване (diversity and inclusion) от цял свят