fbpx Българската компания DISCORDIA назначи юбилеен водач номер 2000 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Българската компания DISCORDIA назначи юбилеен водач номер 2000

Българската логистичната компания DISCORDIA приветства своя шофьор №2000. Новото попълнение е Иван Георгиев Цветков от Благоевград със 17-годишен стаж като професионален шофьор. След дългогодишна кариера в чужбина, Иван избира да се върне в България и да стане част от екипа на DISCORDIA.

Назначаването на шофьор №2000 е поредното постижение за DISCORDIA. Освен екип от 2000 професионални водачи, компанията вече разполага с флотилия от над 1500 собствени тежкотоварни камиона. Амбициите за разрастване на компанията не спират дотук – една от основните цели на DISCORDIA е да продължава да разраства екипа си, като планът е да достигне 10 000 служители до 2030 г.

„Това е исторически момент на гордост и радост за нас – достигнахме впечатляващия брой от 2000 професионални водачи. Този момент отбелязва не само нашия растеж, но и доказва, че DISCORDIA е предпочитаният работодател в сектора, постоянно разрастващ своя екип от професионалисти. Искрени благодарности на всички тях – именно те превръщат DISCORDIA в безспорен символ на професионализъм и качество.“, коментира Христо Христов, изпълнителен директор на DISCORDIA.