fbpx Българската марка очила Квят представи новата си колекция | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Българската марка очила Квят представи новата си колекция

Българската марка очила KWIAT представи най-новата си колекция слънчеви и диоптрични очила за 2015 г. Българската фирма участва наскоро и в най-голямото оптично изложение в Милано, от където донесе и най-актуалните модни световни тенденции. На преден план излиза кръглата форма, остават актуални ретро вълната и огледалните цветни стъкла, които освен в класическия бъбрек, навлизат и в другите модерни форми.

При слънчевите очила се съчетават цветовете на стъклата и рамките. Хитови модни предложения са рамките, имитиращи дърво, флоралните мотиви и точките, както и комбинациите от няколко цвята в рамките.

Технологиите също оказват влияние при очилата. Ефектът от тях е минималистичният стил в рамките, които стават все по-тънки, гъвкави и леки. Всички водещи тенденции бяха демонктрирани с подбрани модели от най-новата колекция на KWIAT 2015 и експертен коментар от собственика на марката Павел Цветков. Атрактивни детайли при очилата в колекцията са кръгът като актуален свързващ елемент, металните орнаменти, камъни Сваровски и „усмивката“, инкрустирана в рамката, която дава посланието за доброто настроение при носенето на очила.