fbpx Българската ПР агенция Юнатейд Партнърс се присъединява към международната мрежа NEXTLAW PUBLIC AFFAIRS | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Българската ПР агенция Юнатейд Партнърс се присъединява към международната мрежа NEXTLAW PUBLIC AFFAIRS

Българската ПР агенция Юнатейд Партнърс се присъединява към международната мрежа NEXTLAW PUBLIC AFFAIRS

Юнайтед Партнърс, една от първите български специализирани комуникационни агенции, обяви, че се присъединява към международната мрежа Nextlaw Public Affairs.  Глобалната мрежа включва 60  пъблик афеърс и ПР фирми от около 100 различни държави.  Освен че свързва водещите компании, в платформата ще има и  повече от 27,000 адвоката от 550 кантори, членове на Nextlaw Referral Network. Мрежата е създадена, за да бъде най-голямата и най-гъвкава по рода си. Организацията е спонсориране от Dentons,  най-голямата правна фирма в света.

“Като виждаме в каква посока се развива пъблик афеърс индустрията, намираме добра възможност да станем част от една напълно интегрирана платформа. Между правните и пъблик афеърс професионалистите има естествена връзка и затова ние искаме да сме част от една напълно изградена и многофункционална платформа. Така ще продължаваме да помагаме на нашите клиенти да разрешават реални бизнес проблеми и да ги консултираме  с помощта на водещи правни и пъблик афеърс експерти“, споделя Мария Гергова-Бенгтссон, основател и изпълнителен директор на Юнайтед Партнърс. 

Nextlaw Public Affairs Network е първата по рода си платформа, която свързва и подпомага пъблик афеърс и ПР фирми по света. По настоящем мрежата включва 60 компании от около 100 държави и расте всеки ден. Технологичната платформа е посветена на това да помага на глобалните си клиенти да работят лесно и ефективно с пъблик афеърс фирми, които имат експертиза за правителствени, бизнес и икономически особености на своите общности и региони в световен мащаб.