fbpx Българската семейна компания АССИСТ ЕООД с високо международно признание | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Българската семейна компания АССИСТ ЕООД с високо международно признание

Българската семейна компания АССИСТ ЕООД с високо международно признание

Българската компания “АССИСТ” ЕООД отличена на тазгодишното издание на престижните награди на Международната Асоциация на Вратите (International Door Association) в САЩ. Българската компания получи награда в категория „Международен дилър на годината“. Призовете на Асоциацията се връчват всяка година, а изборът на победителите става след номинация от борда на директорите и след пряко гласуване  от самите членове. Наградата „Международен дилър на годината“ се присъжда на дилъри в страна, различна от САЩ. Основни критерии за номинацията на дадена компания са тя да управлява бизнеса си с висока степен на почтеност и качество, да е лидер на пазара и да има уважение от клиенти и партньори.  За първи път тази награда се печели от българска семейна компания.

На официалната гала-вечеря в Лас Вегас, в присъствието на повече от 2000 гости, наградата бе връчена на основателите на компанията – Дорина и Мирослав Добреви,  от президента на Асоциацията Кевин Петит.

 

„Благодаря за високата оценка получена за усилията на екипа на компанията, който  вече 25 години работи в посока  качествено обслужване на своите клиенти не само в София, но и в цялата страна. Получаването на такава награда задължава всички служители да продължат да поддържат висок стандарт и да не отстъпват от качеството на предлаганите услуги и продукти“, сподели инж. Добрева.

 

Facebook коментари