Български фирми с технологично отличие

Шестото издание на SAP Quality Awards 2014, в региона на Централна и Източна Европа донесе злато за българската фирма TESY, където внедрител е Atos България, а специална награда бе присъдена за Sopharma Trading за проекта им със Sqilline.

Тазгодишното издание на наградите за качество в ЦИЕ отразява новите правила за качество при изпълнението на проекти, които отразяват нуждите на днешната бързо променяща се и много конкурентна бизнес среда.

Златните победители за ЦИЕ са PGE Polska Grupa Energetyczna S.A - стратегически енергиен производител от Полша в категория Бизнес трансформация и TESY - експерт в продуктите за отопление на вода, работещ в България и Румъния, в категория Бърза доставка. Компаниите, наградени за високи постижения в Иновациите на HANA са: Elektroprivreda Srbije, Internet Mall a.s., а за високи постижения в категорията Мобилност журито отличи Sopharma Trading AD за интеграция на мобилни продажби със SAP ERP.

Тазгодишното, вече шесто издание, на SAP CEE Quality Awards се различава значително от предишните в категориите, в които се присъждат награди. Ние от SAP разбираме нуждите на бизнеса днес и се стремим да пригодим стандартите си за качество към новите тенденции в бизнеса, и новите решения в портфолиото на SAP към стремежа за бързо внедряване на продуктите. Бързото внедряване, за да може нашите клиенти да се възползват от технологията възможно най-скоро, Имплементирането на бизнес платформата HANA, Мобилните иновации и също много важната за нас нова категория Бизнес трансформация са новите стандарти за качество, които следваме в нашия бизнес, за да могат нашите клиенти да осъществяват своята дейност по-ефективно в новата дигитална ера - каза Симон Калуза, изпълнителен директор в SAP за Централна и Източна Европа.

Идеята на SAP Quality Awards е да представи внедрявания, които се открояват с планирането и изпълнението на SAP проекти, доставяйки значителна полза за съответните организации. Печелившите проекти са избрани от жури, съставено от външни и SAP експерти. Тези престижни награди отличават клиенти, които се открояват със своето качество и при които принципите на риска и управлението на качеството се прилагат успешно и старателно. Висококачественото внедряване създава добри условия за бърза възвръщаемост на инвестициите и реализиране на ползи за бизнеса. Компаниите, получили Златна награда в иновативните категории продължават автоматично състезанието за финала на SAP Quality Awards EMEA/MEE, чиито резултати ще бъдат обявени по време на церемонията по награждаването във Валдорф на 28 април 2015 г.

Facebook comments