fbpx Български проект с технологично отличие | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Български проект с технологично отличие

Български проект с технологично отличие

Българската компания Technopolis бе отличена със сребро в категория Иновации за успешното внедряване на омниканалната платформа hybris от седмото издание на SAP Quality Awards в региона Централна и Източна Европа.

Ново изграденият електронен магазин на Технополис съдържа около 20 000 продукта в 220 категории. Внедряването е извършено за срок от 10 месеца чрез hybris Commerce Accelerator и agile методология, като е интегрирано със SAP ERP (Retail). Готовата платформа стартира през февруари 2015 г.

Тазгодишното издание на CEE Quality Awards отразява това, което клиентите изискват в ерата на цифровата трансформация на първо място: нови канали за достигане до клиента, бързо изпълнение или анализ в реално време, за да следят възвръщането на инвестициите си.

Идеята на SAP Quality Awards е да представи SAP проекти и внедрявания, които се открояват с планирането и изпълнението си, носейки значителна стойност за организациите. Печелившите проекти са избрани от жури, съставено от външни и SAP експерти, които оценяват номинациите съгласно набор от критерии, който включва, наред с другото, времето и разходите за оценка, както и ползите за бизнеса от самите проекти.

Facebook коментари