fbpx Български производители показват продукцията си в международното изложене ANUGA | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Български производители показват продукцията си в международното изложене ANUGA

37 български производители ще участват на ANUGA, една от най-големите специализирани международни изложби в областта на хранително-вкусовата промишленост, което се организира на всеки 2 години от 1924 г. В рамките на изложението се представят всички аспекти на ХВП индустрията – от мляко до риба, напитки и биопродукти, традиционни кулинарни технологии и иновационни решения за оборудване на заведения за обществено хранене. Тази година в панаира ще участват над 6 хиляди фирми от 100 държави.

Българските предприятия – изложители и посетители, ще представят богата гама хранителни продукти и напитки – млечни и месни продукти, замразени плодове и зеленчуци, плодови и зеленчукови консерви, безалкохолни напитки и вино, захарни, сладкарски изделия, биологични продукти, както и ще се запознаят с новите тенденции в производството и предлагането в областта на ХВП.

Двата бълграски щанда с обща изложбена площ от 352 кв.м. в Изложбения център Koeln Messe. За представителите на другите 15 български компании Агенцията организира търговска мисия с посещение на панаира и провеждане на двустранни срещи на място.

Всеки ден от 12 ч. в рамките на панаира българските участници ще провеждат дегустации, на които чуждестранните посетители ще могат да опитат традиционни български храни и напитки.