fbpx Българските очила KWIAT с ново лого, символизиращо основните стълбове на компанията | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Българските очила KWIAT с ново лого, символизиращо основните стълбове на компанията

Българската марка очила KWIAT представя новата си лятна колекция с ново лого. Основана през далечната 1991 в София, с основна дейност производство и предлагане на слънчеви очила и диоптрични рамки, днес очилата се предлагат в над 450 оптики в България и в над 25 страни на 5 континента. 

Новото лого събира по оригинален начин основните стълбове на компанията .

 

ДИЗАЙН - Всички модели на KWIAT са съобразени с регионалните особености на всеки нов пазар, в който навлиза, както и с последните световни модни тенденции.

ИМИДЖ - Като компания от модния бранш марката участва със собствени щандове в най-големите и престижни оптически събития в света като MIDO в Милано, SILMO в Париж, OPTI в Мюнхен, Vision Expo East в Ню Йорк и др., където българските очила се конкурират с най-известните марки и дизайнери.

Павел Цветков, собственик на KWIAT

КАЧЕСТВО - Това, което характеризира продуктите с марка KWIAT, е вникването във всеки детайл и безупречното качество на всеки екземпляр слънчеви очила и диоптрични рамки. „Ние държим на качеството на очилата и в производството им използваме единствено суровини от доказани световни производители“, споделя Павел Цветков, собственик на компанията.

СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ - Екипът на KWIAT винаги е бил социално ангажиран и това е причината за провеждане ежегодни кампании. Те са фокусирани върху различни аспекти на очното здраве за деца и възрастни. Кампаниите са организирани в партньорство със социално отговорни компании, държавни институции и неправителствени организации.

Новата колекция на KWIAT това лято е повече цветна, като ще даде предложение и за най-капризните, а изключително конкурентните цени може да позволи избор и на повече от един чифт. 

ТУК може да видите къде могат да се купят очилата на KWIAT.