fbpx BMW обновява моделната гама от пролетта | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

BMW обновява моделната гама от пролетта

етикети

 

От пролетта на 2014 година BMW разширява гамата от двигатели за най-новите попълнения и в същото време представя четири нови варианта с BMW xDrive. Интелигентната система за двойно задвижване за пръв път ще се предлага и за BMW Серия 4 Кабриолет- освен това от пролетта на 2014 година за BMW Серия 4 ще се предлага богата гама от предложения на BMW Individual.

Други новости са насочени към повишаване на сигурността и комфорта. От пролетта на 2014 година всички модели с изключение на BMW X6 серийно ще се оборудват с индивидуална система за контрол на налягането във всяка от гумите.

Най-новото поколение на опциите радио Professional и навигационна система Business ще се отличават с разширената си функционалност, например Bluetooth Audio Streaming и достъп до множеството услуги на BMW ConnectedDrive.

През годината системите ще бъдат въведена и в BMW Серия 1, BMW Серия 2 и BMW Серия 5 и ще са на разположение при всички модели с изключение на BMW X6. От пролетта серийното оборудване на новото BMW X5 ще включва опцията Асистент за шофиране, а при моделите BMW 650i Купе, BMW 650i Кабриолет и BMW 650i Гран Купе серийна ще е и М Спортната изпускателна система.

BMW Серия 2 Купе ще получи два допълнителни дизелови двигателя веднага след въвеждането на пазара. В Серия 3 Gran Turismo ще бъде въведен нов шестцилиндров дизелов двигател.