Brother получи признание за дизайн

Brother спечели престижната награда за продуктов дизайн iF 2013 за осем свои продукта, насочени към офис потребителите. През месец декември 2012, компанията бе включена в най-уважаваната класация за технологии - Топ 100 на световните иноватори на Thomson Reuters (Томсън Ройтерс). Класацията започва да се публикува отпреди две години, като основната й идея е да се почетат 100-те най-напредничави и иновативни в технологично отношение компании и институции, които са в сърцето на световния прогрес.
Brother ще продължи своето непрекъснато развитие, представяйки поредица нови продукти през 2013 г. Ивайло Апостолов, мениджър за България, Румъния, Сърбия и Македония, споделя: “Независимо от силно конкурентната среда на пазара, ние не спираме да работим върху нови, все по-усъвършенствани устройства за малкия и среден бизнес, част от които ще представим още тази година. Затова е много окуражително и мотивиращо да видим резултата от усилията си високо оценен чрез тези награди - толкова уважавани и престижни в световен мащаб. Това ще стимулира още повече нарастването на нашия бизнес през 2013.”
Наградите iF Design 2013 (iF Design Awards) се определят между повече от 4 000 кандидатури от целия свят (51 държави) и се определят от жури от световно признати експерти