fbpx Brother получи признание за дизайн | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Brother получи признание за дизайн

Brother спечели престижната награда за продуктов дизайн iF 2013 за осем свои продукта, насочени към офис потребителите. През месец декември 2012, компанията бе включена в най-уважаваната класация за технологии - Топ 100 на световните иноватори на Thomson Reuters (Томсън Ройтерс). Класацията започва да се публикува отпреди две години, като основната й идея е да се почетат 100-те най-напредничави и иновативни в технологично отношение компании и институции, които са в сърцето на световния прогрес.
Brother ще продължи своето непрекъснато развитие, представяйки поредица нови продукти през 2013 г. Ивайло Апостолов, мениджър за България, Румъния, Сърбия и Македония, споделя: “Независимо от силно конкурентната среда на пазара, ние не спираме да работим върху нови, все по-усъвършенствани устройства за малкия и среден бизнес, част от които ще представим още тази година. Затова е много окуражително и мотивиращо да видим резултата от усилията си високо оценен чрез тези награди - толкова уважавани и престижни в световен мащаб. Това ще стимулира още повече нарастването на нашия бизнес през 2013.”
Наградите iF Design 2013 (iF Design Awards) се определят между повече от 4 000 кандидатури от целия свят (51 държави) и се определят от жури от световно признати експерти