fbpx БТПП връчи годишните си награди | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

БТПП връчи годишните си награди

За 19-ти път БТПП за 19-ти връчи своите традиционни Годишни награди в категориите водещи български фирми в най-обективната бизнес класация у нас, регионална палата и браншова организация, посланик и чуждестранен търговски представител, медия и журналист. Наградите се връчват въз основа на специални критерии, показващи устойчивост и постижения в управлението. Използват се комплексни показатели от класацията на Палатата - ТОП 100. Класациите илюстрират успешно управление, реална оценка на икономическата среда и най-важното – как може да се развива бизнесът в условията на дългогодишна икономическа криза.
В категория “Топ 100 фирми, класирани по максимална величина на печалбата на 100 лв. приходи от продажби през 2011 г." "Станчо Колев" ЕООД, гр. Габрово и "Топ 100 фирми, класирани по максимална величина на печалбата на 100 лв. собствен капитал през 2011 г." „Голдън Уест Сийд България” ООД, с. Борисово, обл. Русе получиха приз. Те бяха отличени с БРОНЗОВА СТАТУЕТКА "ХЕРМЕС" и грамота.

На първо място в категория "ТОП 10х6" с печалба и максимални приходи от продажби за 2011 г. в Националните райони за планиране с плакет и грамота бяха наградени: „Агрикола България” АД гр. Плевен /Северозападен район/; "Стинг" АД , гр. Разград /Северен-централен район/; "Алкомет" АД, гр. Шумен /Североизточен район/; "Аурубис България" АД, гр. Пирдоп /Югозападен район/; "Белла България" АД, гр.Пловдив /Южен-централен район/; "Папас-олио" АД, гр. Ямбол /Югоизточен район/;.

На първо място в категория "50 фирми, класирани по изменението на финансовия резултат през 2011 и 2010 г." БТПП награди с плакет и грамота –„Неохим” АД, гр. Димитровград. В категория "Браншова организация" за 2012 г. за принос при постигане на целите и задачите на БТПП, Палатата отличи с БРОНЗОВА СТАТУЕТКА «ХЕРМЕС» и грамота – "Браншова организация за текстил и облекло" (БОТО).

За "Регионална търговско-промишлена палата/камара" в системата на БТПП относно принос при постигане целите и задачите на БТПП, с БРОНЗОВА СТАТУЕТКА "ХЕРМЕС" и грамота за 2012 г. Палата отличи Търговско-промишлена палата БЛАГОЕВГРАД.
В категория "Посланик" за 2012 г. с БРОНЗОВА СТАТУЕТКА “ХЕРМЕС” и грамота се БТПП награди Н. Пр. Дивябх Манчанда, посланик на Република Индия в Република България.
В категория "Чуждестранен търговски представител" се присъжда БРОНЗОВА СТАТУЕТКА "ХЕРМЕС" и грамота на Михаел Ангерер - търговски съветник, Ръководител служба Търговско-икономически въпроси в Посолство на Република Австрия в България и представител на Стопанската камара на Австрия, за изключителния му принос за активиране на икономическото сътрудничество между Република България и Република Австрия.