fbpx Caddy разширява версиите си с PanAmericana | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Caddy разширява версиите си с PanAmericana

етикети

PanAmericana е  легендарният маршрут от Аляска до Огнена земя, който е автомобилна мечта за свобода и приключения за всички любители на пътешествията по цял свят. Олицетворение на този дух е и новият Caddy PanAmericana от Volkswagen, който допълва гамата на петото поколение на Caddy и вече е на разположение за поръчка във лекотоварен вариант за градски доставки и като многофункционален семеен ван.

В пътническото ниво на оборудване „Life“ и градския лекотоварен вариант „Cargo“ новият модел е в състояние да предложи всичко онова, което високо ценят хората с активен стил на живот, занаятчиите и индивидуалистите – впечатляваща външност със спортен offroad дух, подчертан от здравите защитни панели на каросерията. Изпълнената в сребристо защита на дъното на каросерията в предната и задната част, лакираният в основния цвят на каросерията цветен елемент в радиаторната решетка без хромирани декорации и релсите за багажник на покрива в сребристо умело допълват впечатлението за здравина и приключенски дух.

Новият вариант на Caddy предлаганата по избор двукрила задна врата или върху вертикално отварящия се заден капак, както и на радиаторната решетка на Caddy и Caddy Cargo. Надписът Caddy отзад е пропуснат, което говори красноречиво за статута на PanAmericana като независим член на новото семейство Caddy и по отношение на външния вид.

Новият модел предлага всички модерни функции за асистенция на водача от допълнително предлаганата система за асистирано шофиране при дълги пътувания Travel Assist, през асистента за следене за опасност в „слепите“ ъгли в полезерението на водача (асистент при смяна на лентата на движение) и за предупреждение за опасност при движение на заден ход и паркиране (асистенция при напускане на паркомястото), до функцията за подпомагане на маневрите с ремарке (Trailer Assist) . Пълната гама от „лични асистенти“ допринасят и за значително повишаване на безопасността и комфорта в новия Caddy PanAmericana и по този начин осигуряват осезаема и ефективна подкрепа на водача.

Сред акцентите в интериора на пътническата версия на основата на Caddy „Life” са новите тапицерии на седалките „Pinestripe“,

PanAmericana се предлага само с късо междуосие в пътнически и товарен вариант и с възможност за избор на бензинов TSI двигател с мощност 84 кВт или на турбодизел TDI във варианти с мощност 75 и 90 кВт. На разположение в зависимост от двигателя е и избор на задвижване – с предно предаване, 6-степенна механична или 7-степенна автоматична трансмисия DSG, както със система за двойно предаване 4MOTION с 6-степенната механична предавателна кутия.

Всички двигатели се предлагат стандартно с икономична технология Blue Motion и се отличават с нисък комбиниран разход на гориво между 4,5 литра (TDI) и 5,7 л/100 км (TSI),

В зависимост от вида на задвижването може да се тегли прикачен товар с максимално допустимо тегло до 1,5 тона, а в зависимост от нивото на оборудване да превозва товари с тегло до 679 килограма.