fbpx CELESTIAL CRUISES е отличена сред най-добрите круизни линии | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

CELESTIAL CRUISES е отличена сред най-добрите круизни линии

Celestyal, носител на редица награди и избор номер едно на туристите до гръцките острови и Източното Средиземноморие, е обявена за една от най-добрите круизни линии за 2022 г. от Cruise Critic. Всяка година водещият сайт за ревюта на круизи, който е и най-голямата круизна общност в света връчва Cruise Critic Editors' Picks – най-всеобхватните награди в индустрията, които отличават най-добрата компания за круизи в Обединеното кралство. Изборът е поверен в ръцете на международния екип от круизни експерти на сайта.

Celestyal е призната за една от най-добрите круизни линии за тази година и е победител в категорията „Най-добро обслужване (Океански пътувания)“. „Подходът на Celestyal към обслужването е същият като подхода й към ръководене на круизите – автентичен, персонализиран и топъл.

От обслужващия персонал до кабинните стюарди, от персонала на бара до служителите в офиса, нищо не е твърде трудно и линията дава всичко от себе си, за да гарантира, че всеки пътник се чувства специален и щастлив да бъде на борда. Това е заслужена победа за тази линия за малки кораби.“, обявиха съдиите на конкурса.

Главният изпълнителен директор на Celestyal, Крис Теофилидес коментира наградата: „Радваме се, че спечелихме това отличие, което признава категорично успешното сътрудничество, както между целия ни екипаж на борда, така и с екипите ни на брега. В сърцето на нашата философия и подход е легендарното гръцко гостоприемство, на което гостите ни се радват на борда на нашите кораби.

Малките плавателни съдове не само осигуряват истински уют, но и дават възможност за силно персонализирано обслужване. Същевременно пътешествениците получават уникални изживявания и на всяка една от многото ни дестинации, като се потапят в автентичния й дух, което е отличителна черта за круизите на Celestyal.”

Изборът на наградите на Cruise Critic се основава на безпристрастна експертна оценка на редакторския екип на сайта, базирана на личния опит и познания за индустрията. Наградите отличават най-добрите в индустрията, като същевременно помагат на пътниците да изберат най-добрия круиз за техните специфични интереси и нужди.

„Тези награди представят най-откроилите се круизни линии и пристанища за годината, въз основа на личните впечатления на нашия редакционен екип и обширния му опит в индустрията“, сподели Адам Култър, изпълнителен редактор на Cruise Critic UK. „Списъкът с победителите е доказателство за невероятния напредък на индустрията през изминалата година, не само във връщането към пълното обслужване, но и в предоставянето на наистина забележителни преживявания на пътниците.“, подчерта той.