Червен килим за RENAULT TRAFIC на Филмовия фестивал в Кан

Седемдесетото издание на Международния филмов фестивал в Кан отбелязва дебюта на изцяло новия модел на Renault: TRAFIC SpaceClass.

TRAFIC SpaceClass позиционира Renault в луксозния сегмент на пазара на вановете. Името “TRAFIC SpaceClass” кореспондира с простора и комфорта в интериора.
“TRAFIC SpaceClass е напълно нов продукт, който отговаря на изискванията на клиентите, търсещи най-добрия в класа комфорт и пътно поведение. Избрахме Филмовия фестивал в Кан за представянето на този луксозен автомобил, за да покажем, че може да се използва ефективно от известни личности и бизнесмени на път за летището.” Ашвани Гупта, Старши вицепрезидент, отговарящ за лекотоварната гама на Renault - Nissan

С място за до девет човека, TRAFIC SpaceClass предлага водещ в класа простор и комфорт. Гъвкавият дизайн на седалките, разположени върху релси на втори и трети ред, позволява над 50 различни конфигурации, уникално за сегмента качество. Всеки пътник се радва на най-високи нива на комфорт, гарантирани му от затъмнени задни стъкла, регулируем климатик, индивидуални LED светлини за четене и ексклузивна кожена тапицерия (в зависимост от версията). С версиите “Signature Pack”, TRAFIC SpaceClass се трансформира в мобилен офис с въртящи се седалки и подвижен централен таблет, съдържат безброй отделения за съхранение. Всички версии са оборудвани с 220-волтови- и USB-входове за зареждане на лаптопи и електронни устройства.

Арматурното табло се отличава с множество практични и отличителни детайли, включително облицован с кожа волан, множество отделения за съхранение, хромирани и черни гланцирани елементи. Седем инчовият екран е предназначен за навигационната система MediaNav Evolution или R-Link Evolution с Android Auto, там може да следите образа от камерата за обратно виждане.
TRAFIC SpaceClass изпъква моментално с предния си светлинен подпис, хромирана радиаторна решетка и боядисани брони, както и лога SpaceClass върху предните калници, ексклузивната за лансирането на модела боя Comet Grey, множество гланцирани черни детайли и 17-инчови алуминиеви джанти с диамантен ефект.

TRAFIC SpaceClass се цели към корпоративните клиенти, поставящи ударение върху комфорта за всички пътници, независимо от продължителността на пътуването. Той е особено подходящ за компании и хотели, предлагащи транспортни услуги. TRAFIC SpaceClass ще се хареса също на частни клиенти, големи семейства например, търсещи огромно вътрешно пространство и гъвкавост.
TRAFIC SpaceClass ще бъде лансиран през септември 2017 на основните европейски пазари.

 

Facebook comments