fbpx Chevrolet с единна визия за целия свят | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Chevrolet с единна визия за целия свят

Chevrolet създава нова обща визия и комуникационна платформа – “Find New Roads”.
В основата на този нов водещ принцип стои посланието на марката за новаторски подход и отдаденост в създаването на най-доброто в услуга на клиента. Мотото „Find New Roads” ще се превърне в крайъгълен камък за марката в създаването на нови продукти и технологични решения, предназначени за повече от 140 пазари по света.
От момента на премиерата на седана от среден клас Cruze – първият „истински глобален” продукт на марката през 2009 г., обемът на продажбите на Chevrolet отбелязва ръст в размер на около 38 %.
Маркетинговият подход и търговският опит на марката Chevrolet вече се координират в съответствие с тази нова глобална визия. През миналата година Chevrolet спря своя избор на Commonwealth – новосформирана рекламна агенция, която да ръководи рекламните дейности на Chevrolet в световен мащаб. Марката започна и програма за обучение на служителите в търговските представителства към прилагане на нов, различен подход към всеки от аспектите на тяхната дейност с цел подобряване на търговските резултати.

В допълнение към засилването на единството във вътрешната дейност на Chevrolet, инициативата “Find New Roads” ще се използва и в рекламата на марката по света, започвайки в САЩ през първото тримесечие на годината.