fbpx Citroen на пловдивския панаир | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Citroen на пловдивския панаир

Citroen на пловдивския панаир

етикети

По време на Международния Технически Панаир Пловдив, в рамките на автомобилното изложение, Автомотор Корпорация АД, официален вносител на марката Citroën за България представи пълната си гама леки и лекотоварни автомобили.
Посетителите на изложението имат възможност да се запознаят с изцяло обновения C3 и първия модел от линията DS на Марката – Citroen DS3. Козовете на новия Citroen C3 са високото качество, богатото оборудване от базовото ниво и предното стъкло Zenith. Моделът се предлага с високотехнологични екологични и икономични бензинови двигатели от 60 до 120 к.с. или с дизелови двигатели от 70 до 110 к.с. По време на изложението C3 ще може да се закупи на промоционална пакетна цена от 18 990 лева с възможност финансиране от Автомотор Корпорация и разсрочено плащане до 5 години.
Посетителите на автомобилното изложение могат да видят и Citroen DS3. Пуснат в продажба през 2010 г, той постига амбициозни резултати като надминава поставените целеви обеми. DS3 е предназначен за хора с индивидуален стил които искат да се отличават и да бъдат забелязани. Не случайно световната модна марка Pennyblack избра да направи дебютното си ревю в България заедно с дебюта на DS3. Автомобилът е със супер модерен и привлекателен дизайн благодарение на широкото разнообразие екстeриорни и интериорни решения които предлага. Характеризира се с динамично пътно поведение, висока степен на сигурност и интелигентна концепция, която го прави поливалентен и удобен. Предлага се с двигатели от последно поколение – двата дизелови двигателя са оборудвани с филтър за твърди частици FAP и са с мощност от 90 и 110 к.с. Бензиновите двигатели са мощност от 120 и 150 к.с., като моторът 120 к.с. може да бъде с автоматична или механична трансмисия. Посетителите на салона ще могат да се възползват от специално подготвените условия за продажба на модела.
.