fbpx CITROËN представя концептуалния SpaceTourer HYPHEN | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

CITROËN представя концептуалния SpaceTourer HYPHEN

CITROËN представя концептуалния SpaceTourer HYPHEN

По повод старта на Space Tourer, Citroën се асоциира с френската поп-електро група «HYPHEN HYPHEN» и показва концептуален автомобил 4x4 с ярки цветове и много жизненост: концептуалния SpaceTourer HYPHEN.

Името му Hyphen свързва семейства и приятели, еднообемни и градски джипове, града и извънградския простор... На борда му всичко е възможно. Всякакво семейство и всякакви приятели могат да заемат местата и да се насладят на едно приключение без ограничения.

Концептуалният CITROËN SpaceTourer HYPHEN акцентира всички предимства на серийната версия и в същото време предлага:

- Енергичен дизайн, покровителствен и доброжелателен с вида си на колоритен авантюрист в служба на свободата и функционалността, гласът му се чува.

- Обновен интериор, приветлив и комфортен за всякакви пътници. Потапя ги в непринудена колоритна атмосфера, където на всички се обръща специално внимание.

- По-голяма мобилност за пътуване в пълен комфорт. Предлага още по-голяма свобода благодарение на задвижване 4х4, разработено от Automobiles Dangel. По този начин се приближава към света на джиповете и потвърждава способността си да достига до най-трудни места.

 

Facebook коментари