fbpx Да бъдем отново абитуриенти поне за малко #steniskanabala 2019 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Да бъдем отново абитуриенти поне за малко #steniskanabala 2019

Да бъдем отново абитуриенти поне за малко #steniskanabala 2019

 

Всеки от нас някога е бил абитуриент – преди доста години, преди пет или пък миналата, но никой не забравя тези миговете от живота си. А защо да не си ги припомним отново тази пролет като станем част от кампанията на Мото-Пфое #steniskanabala 2019. Благотворителната инициатива се провежда за шеста поредна година у нас. Тя е в полза на българските абитуриенти-сираци, които продължават образованието си във висше учебно заведение. Столичният комитет на БЧК се грижи даренията да достигнат до младежите и да им осигурят развитие в избраната учебна специалност.

Началото на тазгодишната кампания бе дадено през февруари. За изминалите пет години каузата набра много сериозна популярност като за този период общо 7877 души предоставиха средства, които вече възлиза на над 422 хиляди лева.

На сайта www.steniskanabala.bg всеки настоящ, бивш или бъдещ абитуриент, който харесва каузата, може да дари средства – онлайн или по банков път – за образованието на зрелостниците без родители от Випуск 2019. Срещу това всеки ще получи символа на кампанията – тениската. Всеки сам избира размера на дарението си, но тениската се предоставя при дарения над 20 лв.

Какво се получава, когато момче балансира със своя борд върху цилиндър, на който е сложена щампа на сърце? Или, когато се управлява дрон с капеща боя така, че той да прави безразборни, абстрактни кръгове върху шаблон на сърце? И още, въоръжени с маска и предпазни очила, може ли смело да нарисуваме със спрей смешен и небрежен образ на сърце? Вижте по-долу в клипа!

Тениските тази година са вдъхновени от културата и потребностите на тийнейджърите. Общото и при трите тениски е фокусът на кампанията: сърцето, неотменен символ на съпричастност и подкрепа.

 

Facebook коментари