fbpx Dacia обновява едновременно три емблематични модела | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Dacia обновява едновременно три емблематични модела

Водеща снимка
Да

Dacia обновява едновременно три емблематични модела

С третото поколение Sandero, Sandero Stepway и Logan, Dacia едновременно обновява три от емблематичните си модели.

Екстериорът на новите Sandero, Sandero Stepway и Logan е напълно обновен.

Новата Dacia Sandero излъчва силна идентичност и впечатление за здравина. Общите му пропорции са преработени, за да се запази уравнението за неговия успех: компактни външни размери и още по-голям вътрешен простор, за още по-голяма гъвкавост.

Новата Dacia Sandero Stepway веднага се разпознава отпред с уникалната си оребрена и по-куполовидна предница.

Моделът приема дизайнерски елементи от света на кросоувърите с повишен пътен просвет, брандирани надлъжни греди на покрива, големи разширители на арките на колелата и подсилена долна част на вратите със специфична текстура, в допълнение на хромираното Stepway лого под предната решетка и извитите калници над фаровете за мъгла. Предната и задната броня включват метални елементи в цвета на купето, предназначени да предпазят оригиналния цвят от ежедневни драскотини.

 

Новият дизайн на новата Dacia Logan е по-плавен, с увеличение на общата дължина от 3,6 см, по-дълго междуосие и намален надвес отзад. По-наклоненото предно стъкло, плавната линия на покрива, снижен с един сантиметър, радио антената, поставена отзад, и по-малките странични прозорци придават по-динамичен вид на цялостния дизайн.

В предните и задните светлини на трите модела е представен новия Y-образен LED светлинен подпис на Dacia, придавайки им силна идентичност.

 

Интериорът прави скок напред във всяко отношение. Изцяло новото табло е още по-ергономично и разполага с нови материали за по-модерна и качествена обща атмосфера, която се среща и върху вратите и тапицерията.

Позицията на шофиране е по-ергономична благодарение на новия дизайн на седалката и множество настройки на седалката и волана за по-голям комфорт.

Dacia предлага и нова система Media Control, която позволява на потребителите да управляват радио, телекомуникации и навигация директно от своя смартфон, монтиран в специална ниша в горната част на таблото. Тази система, налична в първите нива на оборудване, е допълнена от Media Display и Media Nav, този път със специфичен екран на централната конзола.

 

Благодарение на новата модулна платформа, новите Sandero, Sandero Stepway и Logan предлагат по-ефективни двигатели, по-ефективна аеродинамика и ниско тегло, за да комбинират по-голямо удоволствие от шофирането с намалени емисии и разход на гориво. Изключителната гама бензинови двигатели разполага с нова CVT скоростна кутия за ново предложение с два педала, както и ECO-G двугоривна система, семпло, надеждно и икономично решение.

Новите Sandero, Sandero Stepway и Logan са перфектно продължение на една успешна сага. Повече от всякога моделите представят най-добрата комбинация между цена и качество на пазара.