fbpx Dacia представи дългоочавания нов Duster | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Автосалон Франкфурт 2017

Dacia представи дългоочавания нов Duster

етикети

Емблематичният модел на Dacia бе представен по време на Автомобилен салон Франкфурт 2017, което днес е открит за медии. Той идва с напълно променен дизайн, ново оборудване и изцяло актуализиран интериор. В същото време, Duster продължава да е толкова просторен, предлага същите офроуд качества и все още е изключително ниска цена.

Мощното и особено атрактивно излъчване на новия Duster подчертава неговия SUV произход. Макар визуално да е по-мускулест, Duster предлага същите компактни размери. Експресивните предна и задна част изглеждат по-широки, подчертавайки стабилността на модела. Мощното излъчване на новия Duster се подсилва от неговите дръзки, по-хоризонтални линии. Новите алуминиеви релси на покрива и по-изпъкналите защитни скари на пода отпред и отзад намекват за приключенския характер на новия Duster. Моделът се п редлага с нови 17-инчови джанти са гаранция за още по-атрактивен профил.

Дизайнерите започват работа от бял лист хартия, за да създадат изцяло нов интериор за новия Duster, с по-модерно, комфортно и ергономично пътническо купе. Арматурното табло е изцяло променено, за да се придаде по-висококачествено и ергономично излъчване на интериора. Седалките са изцяло променени, предлагайки подобрен комфорт и по-добра упора на тялот.  Специално внимание е отделено на материалите, монтажа и изпълнението. Подобренията в качеството в купето са забележими от пръв поглед. Интелигентните решения за съхранение на вещи увеличават общия полезен обем в модела

Новият Duster предлага гама от оборудване, което се предлага за първи път в семейството на Dacia. Списъкът включва система от четири камери с различни перспективи, предупреждение за сляпа точка (BSW), въздушни възглавници тип завеса, автоматична климатична система, безключово влизане в автомобила и автоматично включване на фаровете.