fbpx Дамите заложиха на Ford Fiesta 1.0 EcoBoost | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Дамите заложиха на Ford Fiesta 1.0 EcoBoost

 

Новият Ford Fiesta 1.0 EcoBoost спечели титлата Световен дамски автомобил на 2013 г., след като журито похвали висококачествената изработка и икономичността му, и го постави на първо място пред останалите финалисти Audi Allroad, Range Rover и Porsche Boxster S.
Новата Fiesta бе провъзгласена и за Световен дамски автомобил на 2013 г. по икономичност от страна на журито, състоящо се от 18 автомобилни журналистки, които определиха победителите по критериите безопасност, съотношение цена-качество, естетичен външен вид, място за багаж, удобство за децата, лекота на управление, цвят, секси излъчване и екологичност.

Стилната нова Fiesta предлага смел, модерен дизайн, ергономичен и комфортен интериор, както и нововъведението Ford MyKey – първата в индустрията технология, която позволява на родителите да насърчават безопасното шофиране и да ограничават излагането на риск от страна на техните деца-тийнейджъри.

1.0-литровият EcoBoost двигател на Ford – Световен двигател на 2013 и 2012 г. – със своите 125 к.с. отделя 99 г/км СО2 емисии като част от водещата в класа гама от 7 двигателя на Fiesta, всички с СО2 емисии под 100 г/км.*

Новата Fiesta спечели максималните 5 звезди за безопасност от независимата организация Euro NCAP и предлага вътрешната система за свързаност Ford SYNC със сиситемата за помощ при аварийни ситуации, която директно свързва пътниците в автомобила с местните служби за спешна помощ в случай на инцидент. Active City Stop помага на водачите да избягват удари с ниска скорост.

„Fiesta има толкова високо качество на изработката,“ възкликна представителката на журито от Великобритания Виктория Макмилан Бел. „Пробавете към това многократно награждавания 1.0-литров EcoBoost двигател с икономичност и отзивчивост, невиждани досега и този малък бързак печели във всяка категория с фанфари.“